onsdag 7 december 2011

Vilken ska jag välja..?

Vilken kopp ska jag välja till morgonkaffet för att bli pigg, snygg, snäll, smart och få en helt fantastisk dag?

Vilken stapel, kaffesuget sätter fart!

Den röda lilla  med sin fina form, färg och prickar?! Men den är ju för liten. Den vita ihopskrynklade pappmuggen i keramik  Cool men också lite liten, Filippa K funkar alltid, men tror det blir höganäskoppen med öra. Favorit just nu, perfekt storlek, skön att hålla och av någon anledning tycker jag att denna svarta är godare att dricka ur än de precis lika som vi har i vitt. Stieg Lindbergs Spisa ribb får vänta till eftermiddagen tror jag!

Hoppas ni också får en härlig dag!

2 kommentarer:

Jenny @ Nilssonskahuset sa...

Hej! Mitt första besök här på din blogg, hittade hit via någon kommentar du skrivit på någon annans blogg. Minns inte vilken, jag tappar bort mig alldeles när jag klickar mig hit och dit på olika bloggar =).

Din blogg gillar jag och kommer gärna åter, du skriver roligt och verkar trevlig.

Angående koppar så skulle jag vilja säga - "Alltid stig Lindberg, alltid! Den koppen är så fin att man (jag) nästan trillar av stolen.

Sen röstade jag på hemmagjorda pepparkakor i din "poll", men jag känner att jag behöver erkänna att jag använder köpt deg och då vet jag inte riktigt om kakorna är riktigt hemmagjorda? Hur är hemmagjord-reglerna egentligen utformade?

Sist men inte minst så försökte jag att ge mig på din ordlek för att lista ut era namn. Jag gav dock upp. Jag får återkomma och göra ett nytt försök en annan dag. Just idag har jag en sådan där riktig "hål i huvudet" dag. JAG hade behövt äga en stig-kopp i morse. Hujedamej!

Ha en toppen onsdag!
Hälsningar Jenny

Anonym sa...

TACK JENNY!! :) Det där gjorde min dag! Vad kul att du hittade hit och titta in igen!
Pepparkakor... Ja, egentligen är det nog hemmagjort om det är bakat från grunden, men vem vet egentligen det när köpedegen kommer ur ugnen?
Stigs kopp är ju tyvärr lite vid så kaffet kallnar så fort. När man då dessutom har hälfen mjölk i som jag så måste man "espresso-dricka", på morgonen vill jag gärna dra ut på det lite.
Kul att du försökte klura lite på oss :) Här får du mitt namn, då klarar du det! :)
Hoppas din dag blivit toppen även utan Stiegs kopp!
Kram Sandra a.k.a Svea

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...