tisdag 27 december 2011

Vi vill reklamera!

... Vi skottade snö och gjorde snögubbe in i det sista, packade snowracer och skidor på taket och hela bilen full med allt annat som en 2 barnsfamilj kan behöva en julhelg hos svärföräldrarna!

Men vilken besvikelse! Efter 2 timmars resa norrut så var det plusgrader och barmark. Någon snowraceråkning har det inte blivit. Vi har mest halkat omkring på isiga vägar och lekplatser och näst intill blåst bort. På juldagen tog vi en promenad till stranden, kastade sten i vattnet och aktade oss från att bli blöta om fötterna... Ska det vara så? Är det verkligen vinter? Vi vill reklamera! :)

Stor busar på stranden och ville bada men dumma mamma sa bestämt nej!

Firandet i övrigt har varit bästa tänkbara men det ligger något i ordstävet "Borta bra men Hemma bäst" :) Här har vi fortfarande lite snö kvar, fast en hel del har förvandlats till livsfarlig is i det milda och blåsiga vädret. Alla väskor är uppackade, tvättmaskinen går för fullt och julklapparna har kommit tillrätta i sin nya miljö, känns som det skulle sitta fint med en brasa och lite glögg på tu man hand med mannen nu!

God fortsättning!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...