fredag 30 december 2011

Om att göra slut, börja på nytt och vad 2012 kommer innehålla!

Snart börjar ett nytt år, ett bra tillfälle att starta med något nytt, starta om eller iallafall fundera lite på hur man vill ha det med saker och ting...


...som med den här bloggen till exempel. Har inte hållit på sålänge, ungefär 1½ månad men har lite funderingar på hur jag ska gå vidare. Hittills har det varit lite av varje, några recept, något tips, något pyssel och lite om mig och min familj! Besöksantalet har varierat, har haft några riktigt låga dagar med bara några få besökare och några riktigt roliga dagar med (för mig) många besökare!! Stort tack till Sofia som länkade till mig i sin nyårskaramell, det gav ett 20 tal nya besökare! :) Hoppas de kommer tillbaka! Inte för att jag tänkte bli någon proffsbloggare men visst är det ju kul om det är någon som ser och läser det jag knåpar med och dessutom kommenterar/lämnar en liten hälsning!

Såå... hur ska jag nu gå vidare med det här?! Några förslag, idéer? Jag är ju varken någon suuuperfotograf eller pysslarinna som många andra fina bloggerskor, inte heller någon superbagare (måste dessutom försöka göra slut med min receptbok... vågen kräver det ;) ) eller fantastisk krönikör, bara en liten mamma som gillar lite av varje och ta sig en stund för sig själv med en kopp kaffe. Men jag drömmer ju om att bli allt det där... superfotograf, superpysslare, superbagare...

Du som nu läser detta, snälla lämna en hälsning, välj anonym om du inte vill berätta vem du är, men hjälp mig hur ska jag gå vidare? Vad vill du hitta om du kommer hit igen? Vad har jag gjort hittils som du tyckt varit bra, mindre bra, jag behöver veta vad du tycker!

KRAM & Nyårshälsningar!

5 kommentarer:

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Tycker att du ska fortsätta som du gör, hitta din stil helt enkelt, det är du som ska trivas med din blogg i första hand, sen hänger vi andra bara på ;) .

Gott nytt år!

Kram Victoria

Anonym sa...

Trevlig blogg men mer pyssel är ju aldrig fel... Gott nytt år!

Jenny @ Nilssonskahuset sa...

Du har en lagom blandning i din blogg tycker jag.
Gott nytt år :-)

Anonym sa...

Bra blogg! Lite mer möbelremake kanske? Du kanske har liet gamla projekt att visa upp också!
GOTT NYTT ÅR!
/S LE

Anonym sa...

Jag ÄLSKAR att läsa Din blogg, tycker att den är bra, den är Du. 😊 God Fortsättning! Arwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...