fredag 13 april 2012

När kaffe plötsligt blir lite läskigt!

Fikabröd för sundare form!


Jag håller på att trappa ner, trappa ner på min kaffekonsumtion, som stegrat rejält senaste månaderna. Magen mår inget bra och att bli skakig, irriterad och få dundrande huvudvärk när kaffet väntar på sig börjar kännas olustigt. Kaffe blir helt plötsligt lite läskigt! Dessutom är det snart dags för mig att ge mig tillbaka till arbetslivet efter nästan 2½ år som föräldrarledig (var in och jobbade 4 månader mellan pojkarna men det är nästan så att det inte räknas...) och då går det ju inte an att ha fikarast dagarna i ända för att få i sig mina 10-12 koppar. Nej, tillbaka till normalare 3-4 koppar är det som gäller och även åtstramning på gottesidan. Tur att jag hunnit virka en del fikabröd till pojkarna för det är fika som jag får ta så mycket jag vill av -  helt utan fett och socker! Vill du göra eget fika som håller i evighet hittar du ett mönster här!


Trevlig helg!
// Sandra3 kommentarer:

Mamma med ambitioner sa...

Hej!
Rosa blir bra fast lite svårt att hitta. Kaffe, hum någon kopp då och då men inget måste här hemma. Däremot en eller två stora koppar te, morgon och kväll.
Ha en mysig dag och smaska i dig mycket fikabröd.
Kramis Kristina

Mia sa...

Jag är ingen kaffe drickare däremot te. Grönt te skall det vara en liten kanna varje morgon sätter fart på magen och piggar upp.
Bullar har vi men ballerinor har jag alltid velat prova att virka. Tack för beskrivningen.

Trevlig helg

Fröken Pyssel sa...

10-12 koppar kappe? Är du helt galen människa :-o Haha, det är nog det värsta jag hört ;-) 3-4 låter också mycket men bra mycket bättre iaf, lycka till med nedtrappandet!!!

Ps. det är inte vägskyltarna som är mitt storpyssel, det blev ett hitte-på-pyssel lite spontant bara :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...