torsdag 26 april 2012

Jag har hittat min tidstjuv!

Tänk vad detta kan få tiden att springa iväg...

Imorse hann jag hur mycket som helst! Gick upp lite senare än vanligt men hann ändå bädda sängar, duscha, fixa typ helgfrukost, äta i lugn och ro, fixa iordning mig och barn och ändå lämnades Stor på dagis prick kl 09.00 (har aldrig hänt förut, vi brukar släntra in vid 09.30), skjutsade svärmor till jobbet och var på babysången 10 minuter före utsatt tid! Vad hade hänt? Magi, mirakel... Näe, jag slog aldrig på datorn imorse!

Börjar inse vilken tidstjuv datorn är, jag kan verkligen fastna, ska bara kolla en grej och en till och en till och en till. Näe, nu får det bli bättre ordning på det, ska bara kolla en grej först! ;)

Är du som jag och lätt fastnar vid dator/internet och spiller mycket tid eller är du mer diciplinerad?

Ha det bäst!
//Sandra

7 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen det där. Och numera är det ju så att det inte hjälper att låta bli att slå på datorn. Ibland är det ju nästan så man önskar att det aldrig hade införskaffats någon smartphone. Jag ska bara kolla en sak tänker jag också har det gått någon timme ... Exakt så blev det för mig i kväll, tänkte att jag skulle läsa i en bok, men hittills har jag telefonen i handen.
Se upp för tidstjuvar och ha det bra!

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Oooohhh ja, vad jag känner igen mig, skulle behöva detoxa mitt internetberoende lite.

Kram på dig!

//Victoria

maria syr och så vidare sa...

Samma här, jag känner verkligen igen det där, det är helt otroligt vad tiden går framför datorn! Hade tänkt att sitta här "bara en liten stund till" men jag tror bestämt att jag ska stänga av datorn här och nu och vara lite social.

creando sa...

Hög igenkänningsfaktor. Jag tar alltid morgonkaffen vid datorn. Och blir gärna kvar långt efter förmiddagskaffet borde vara uppdrucket också.... :)

MammaElva sa...

Oj, oj! Galet vad tid jag spenderar vid datorn. Just det där att man fastnar...
Som sagt. Den borde inte ens startas på morgonen. Men. Så har man en stund över.. och den stunden blir längre och längre...

Ha en bra dag! //Elin

Emma sa...

Jepp! Sedan jag startade min blogg har det blivit galet mycket tid som går åt till surfande :)
Men kul är det.
....fast jag måste erkänna att det blir stressigt på morgonen ibland.
Ha en härlig dag fina du!

Fröken Pyssel sa...

jag är helt odiciplinerad... kaos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...