söndag 1 april 2012

Lurigt i april och knoppar som brister


Körsbärsblommorna börjar slå utApril april din dumma sill... Har ännu inte blivit lurad idag, tror jag, pojkarna är för små för det och mannen och jag har inte riktigt den traditionen.
Men jag kommer att tänka på när jag för många många år sedan jobbade i en tygaffär och på just 1:a april kom en kille inrusande och skulle handla åt sin tjej som stod utanför affären och väntade med bebis i vagn. -"Jag vill ha en meter sömsmån" sa killen. - "Eh, jaa... vad ska du ha det till" försökte jag, ifall han hade sagt fel. -"Vet du inte vad det är, min tjej sa att ni skulle veta precis vad det var" sa han lite irriterad. Jag kikar ut genom butiksöppningen och ser tjejen fnissa. -"Jo, då sa jag. Men det är ingenting du kan köpa här. Jag tror nog att du blivit lurad, det är ju 1:a april idag!" Killen rodnade, tjejen skrattar så hon kiknar och jag kunde inte låta bli att le...

Brukar du luras på 1:a april?

Trevlig avslutning på helgen!
// Sandra

3 kommentarer:

Mamma Elva sa...

Haha! Själv är jag helt urusel på att luras... Och jag tror inte jag blivit lurad ännu. Men det återstår och se om någon lyckas.

Ha en fin dag!!
Kram Elin

Veronica sa...

Tjenixen!

Ja, det var faktiskt riktigt roligt skämt som du berättade om...hahaha!Jag skojade lite i morse med min son.

Idag har jag pulat lite om det svarta inlägget. Vi får väl se hur det blir i morgon.

Ha det gott!
Kramelikram Veronica

Hemma på våran gata sa...

Haha asg xD! Den var bra, den måste jag prova målgång;).
Vad fint riset blev Sandra, så sött!!!
Hoppas allt e bra!
Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...