måndag 2 april 2012

Färgutmaning - Svart

Nattsvart, kolsvart, becksvart...

Några av mina svarta favoriter hemma...


När jag tänker på svart tänker jag på svart kaffe, peppar, salta lakritsfiskar, hur svart det kan bli om natten när jag famlar upp i mörkret och ska fixa välling, svart asfalt, sot, grannens svarta katt som patrullerar vår balkong. Jag har en svart cykel, vår bil är svart, panelen på huset är svart och vårt bröllopsfoto hänger i en svart ram. Vi har svarta mattor, matbord och stolar, svarta kuddar, krukor, lampor, svart pepparkvarn, svart skiffergolv i hallen och nästan alla tavelramar är svarta. Jag har färgat håret svart, har alltid svarta ögonfransar men aldrig jobbat svart. Jag vill helst skriva med svart penna, dricka mitt morgonkaffe ur svart kopp och har alltid svarta strumpor.

Vad accossierar du med färgen svart?

Klicka på länkarna och läs vad Helenhallon, Nilssonskahuset, Edith & Jag, ciber, Mamma med ambitioner, Pastill, Elvornas hem, Creando, Sagoliktpyssel, Galenskap och lite allvar, Cathastrof, Ullabritt, Vardagspärlor, Sityliv, Mitt hem är min borg, Krupnikov och Hem ljuva hem som har antagit min utmaning att blogga om färg, skriver om svart.

Hoppas du får en fin dag!
// Sandra


Pssst! Låter det skoj är det bara att hoppa på utmaningen, förrförrförra måndagen startade jag utmaningen att under fem veckor blogga om färg, först ut var röd, sedan gul, grön och denna vecka är färgen svart. Hur du väljer att tolka veckans färg och skapa ditt inlägg är helt fritt, liksom införande dag! Lämna gärna en hälsning om du vill vara med så att jag hittar till dig!

7 kommentarer:

Emma sa...

Hej fina du! Inlägg om svart kommer under dagen!
Ha en härlig måndag!

Anonym sa...

Fin beskrivning av svart. Här kommer mitt inlägg om svart. http://ullabritt.wordpress.com/2012/04/02/svart-ar-val-ingen-farg/

Mamma Elva sa...

Vad kul att vi är så många i färggänget nu :) Roligt att läsa vad alla tycker...
Ha en kanondag!
Kram Elin

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Idag är det minsann ordning på mig! ;-) Och våra inlägg är lite som natt och dag. Haha!! Kram på dig! Hoppas du får en finfin vecka! :-)

Knaada sa...

En utmaning jag blev sugen att haka på! :)

Vi får se om det dyker upp ett svart inlägg lite senare idag...

Catha sa...

Svart levererat!

Jag hatar strumpor och kan bara känna mig okej i svarta... inte en enda liten mönstrad prick får det vara på foten på dem... men gärna på skaftet.

Edith och Jag sa...

Åh vad jag gillar dina färgbilder. Jättesnygga allihop! Jag var så inställd på att det skulle bli blått idag att det tog en stund att ställa om till svart men nu finns det ett svart inlägg hos mig också.
Kram Maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...