tisdag 3 april 2012

En blivande pysslare!

Själv är bäste dräng...

... Stor (2 år och 4 månader) piffar sitt sugrör till mellis...

...alldeles själv, utan mammas vetskap!

Möjligen inspirerade Mammas peppiga frukost..?

Eller det piffade förmiddags kaffet? Förstår ni hur det kändes i mammahjärtat när jag såg vad min Stora prins hade pysslat på egen hand!?
En dag förra veckan när jag kände mig krasslig och risig så piffade jag till morgonsmoothien med en bit maskeringstejp (förlåt mig alla renrasiga pysslare, washitejp i all ära men jag tyckte det var fiffigt med maskeringstejp -billigt, skrivbart och jag hade det hemma!) som jag skrev en liten "krya-på-mig" hälsning på. Till förmiddagskaffet hade jag hittat ett presentsnöre som jag testade att limma ihop och klippa till flikig avslutning för att pynta min hemmagjorda latte. När det var dags för mellis bad Stor om ett sugrör till sin nyponsoppa och jag tänkte inte på att jag hade lämnat den prickiga tejpen på bordet. När pojkarna sov hade jag provat att kalaspiffa ett sugrör med just den tejpen men redan använt det och slängt det. Jag hällde upp kaffe till mig och gick tillbaka till pojkarna vid bordet och fick se... Stora prinsen hade tagit en bit tejp och pimpat sitt sugrör och satt där i godan ro som om ingenting hade hänt och sippade på sin nyponsoppa. Jag fick nästan tårar i ögonen och slet fram kameran, en blivande pysslare helt klart!

Fin tisdag på dig!
// Sandra
6 kommentarer:

Mamma Elva sa...

Vad gulligt! Hihi.. tycker ditt pepp älv till dig själv var kul. Fungerade det? Ha en kanonfin tisdag!
Kram Elin

Veronica sa...

Sitter här och ler åt det som du berättar. Ser på bilderna att personen i fråga ser så stolt och nöjd ut. Självklart finns det en liten pysslare i din familj.

Ha en underbar tisdag!

Kramelikram Veronica

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Åhh, underbart. Hoppas att din krya på dig hälsning fungerade och att du är bättre nu.

Kram Victoria

Ps. Jag följer intresserat färgutmaningen, fast jag själv inte deltar. Tycker att det är ett väldigt bra initiativ av dig.

Sityliv sa...

Vilket enkelt och bra pyssel. Och inte nog med att han är pysslare, han verkar ha koll på vilken färg som gäller denna veckan med! Jag förstår att du är stolt! Min son tar ett alster vilket som helst i högen på dagis för att visa mig när jag hämtar honom. Sen om han har gjort det eller inte är inte så noga...
Kram Katarina

Linda sa...

Men åh så gulligt!!!! <3

Mamma med ambitioner sa...

Härligt!
Tårar i ögonen landar som härliga minnen i hjärtat. Vilka fina färger du har på bilderna av sonen. Han ser så stolt och nöjd ut. Blir sugen på en stor kopp latte när jag ser dina glas. Ha en fortsatt skön tisdag.
Kram Kristina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...