måndag 16 april 2012

Färgutmaning, bonus - Rosa

Iiihh, Rosa!


Jag kunde ju inte hålla mig till de fem färgerna som jag först utmanade att blogga om. Efter röd, gul, grön, svart och blå kändes det lite tomt och jag bestämde mig för att slänga in en bonusfärg. Själv hade jag nog tänkt vit, möjligen grå... Men förslagen som skrevs var rosa, Rosa. ROSA! Oj, rosa är ju inte riktigt min färg, det går ju inte tänkte jag, men vad tusan ska det vara en utmaning så var ju rosa alldeles perfekt!

Rosa är för mig jordgubbsglass, rosor, lax, sött och flickigt, men tidigare i år sydde jag mig en rosa mössa. Alvar Aalto vasen som vi fick i bröllopspresent är vit men rosa på insidan. Bokryggarna på alltifrån seriealbum som Sockerconny och Rocky till trädgårdsboken och några pocketböcker som varit härlig sommarläsning är rosa. Jag har en rosa ljuslykta och den fina taxen från rice är rosa, cerice ja faktiskt nästan lila... Men där tar det stopp med rosa för mig, till det är dags för trädgården att börja blomma för där har vi faktiskt mest valt vita och rosa blommor till allt det gröna.

Läs gärna vidare hos:
Helenhallon, Nilssonskahuset, Edith & Jag, ciber, Mamma med ambitioner, Pastill, Elvornas hem, Creando, Sagoliktpyssel, Galenskap och lite allvar, Cathastrof, Ullabritt, Vardagspärlor, Sityliv, Mitt hem är min borg, Krupnikov och Fru Persson för att se hur de har tolkat rosa.

Ha det bäst,
Sandra

16 kommentarer:

Mamma Elva sa...

Här är det också ganska tomt på rosa.. Har blivit lite mer sedan elvorna kom dock.
Gillar dina rosa grejer och flera av de där böckerna hittar man i min hylla med. Inte bajsboken dock... men DEN vill jag ju ha nu! ;)

Ha en fin dag! //Elin

Jenny sa...

Aha, det vart en bonusfärg, det har jag missat. Kul!

Jag skriver om rosa senare under dagen eller i morgon om tiden tryter.

Ha det bäst du med!
Jenny

Catha sa...

Jag har varit på "semester" och inte haft tid att tänka på färg... eller jo lite eftersom jag hände en del med Stina... men nu kom i alla fall ett blått inlägg.

Ett rosa kommer så småningom.

Emma sa...

Utmaningen antagen!
http://krupnikov.wordpress.com/2012/04/16/den-rosa-bonusutmaningen/
Kram!

Fröken Pyssel sa...

åh, men hur ska jag kunna välja bland allt rosa här hemma, haha!

Edith och Jag sa...

Men se där! Du hittade ju rosa i alla fall. Tack för en roligt utmaning!
Kram Maria

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Rosa kommer imorgon! Och sen får du gärna slussa över folk till mig. Jag tänkte fortsätta med orange, vit, lila och brun. Troooligen i den ordningen. Och då kommer mina inlägg komma punktligt på måndagarna. ;-)
Kram!

Veronica sa...

Du som skulle få svårt med det rosa inlägget...det blev ju jättebra! Som vanligt kanonsnygga bilder. Kul att du hänger på Fotoutmaningen ..då blir det mera sköna bilder att finna hos dig!!

Hoppas att din tisdag blir mysig!
Kramelikram Veronica

Catha sa...

Så blev det ett rosa svammel då.

HH JaJa! sa...

Tro't eller ej, men jag är redan klar med ett bidrag! :) Länka fixar jag dock fortfarande inte...

Catha sa...

Maken klagade på att jag hade glömt ett bra rosa igår, Mr Saturdaynightfever... så jag har gjort ett litet tillägg i form av ytterligare ett rosa inlägg.

Ulla-Britt sa...

Jag hann inte skriva om Rosa innan vi gav oss ut på Bilsemester till Danmark - Tyskland - Holland. Men jag blev inspirerad av denna utmaning att skriva lite om färginspiration på resan. Dessutom försöker jag lära mig att blogga från telefonen. Mina tre första blogginlägg handlar om färginspiration. Först gult/blått, sedan grått och därefter brokigt.

creando sa...

Snyggt! Du hittade ju massor med rosa ju :)

Kramar Kicki

lina på rumochrabalder sa...

Vad trevligt med färgutmaningar! Får man vara med..?

Svea sa...

Självklart! Välkommen :)

Meam Die sa...

Så roligt och så jätteläckert. Gillar verkligen hunden :) Så snyggt du lagt upp alla fägerna, speciellt med krokarna. Me Like!!!

Önskar dig en fin tisdag.

kram kram Malin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...