lördag 18 augusti 2012

Inspirerar och får inspiration tillbaka

Ögongodis, pysselgodis, smälta XLpärlor!

"fulpärlor" och äkta vara

små och matta v/s stora och blanka

Kanske ett armband?

Eller två?


Precis som många andra har jag i sommar smält pärlor och gjort armband. Mitt vita armband av smälta pärlor har jag använt flitigt hela sommaren, passar till allt! Eller nja, det passar inte för hårda, snabba, rufsiga tag på jobbet... Kände häromdagen hur det rasslade till och så var det pärlor överallt, lyckades samla ihop de flesta så snart sitter det på armen igen.

Men min fina kollega G som jag tror blev inspirerad av mig har nu inspirerat mig, hon gick steget längre och smälte XL pärlor. Blev hur läckert som helst! Ivrig sprang jag en dag efter jobbet iväg för att handla, panduro i all ära men lite dyrt tänkte jag och slog till på en stor hink med XL pärlor på ÖB istället. Men resultatet blev ju inte alls vad jag tänkt, pärlorna smälte men blev sneda, nästan inget hål och helt matta i finishen. Jag ska absolut använda de pärlorna, men var ju inte svårövertalad att gå till panduro för att köpa en pärlplatta till XL pärlorna när Stor aviserade att han ville bygga! Passade då på att köpa med mig XL pärlor av märket hama, skillnaden är tydlig. Så här ska pysslas armband!!

//Sandra

4 kommentarer:

Annika GW sa...

Dom äkta är klart snyggast! / Annika

Kaatzi sa...

Fina!
Vädret har inbjudit till "pärlande" :-)

MammaElva sa...

Ja, ibland är det visst kvalitetsskillnad. Jag har också smält en del som jag hade tänkt att använda till bröllopsdekor. Men det blev inge bra så nu har jag en hel burk med smälta snygga pärlor att leka med någon dag.

Ha en fantastisk söndag, fina du!
Kram Elin

Mamma med ambitioner sa...

Vi har också smält pärlor och gjort armband. De blir somriga och det är mysigt att pyssla lite.
Kramis Kristina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...