lördag 9 februari 2013

Härmapan - Stripes again

Jag har apat efter Fermliving och sytt snedrandiga kuddar,
monsterkudde från H&M Home


Randigt och grönt blir fint i pojkarnas rum

Mamma lägger kuddar på sängen...

Liten hoppar i kuddar på golvet!

Förra veckan var torsdagstemat hos Fabriken moodboard och jag satte ihop ett litet collage över mitt piffa-om-i-pojkarnas-rum-projekt. Jag skrev bland annat att Fermliving inspirerar. Sedan jag tog deras katalog på Formex har jag dreglat över kuddar, ljusstakar, hyllor och väggdekorationer. Jag visade katalogen för mannen häromdagen och deklarerade att "Jag gillar ALLT i den här, ge mig vad du vill!" Men jag vet inte om han fattade "vinken" så...

I veckans Härmapa har jag apat efter Fermlivings fina cylinderkudde som är randig på snedden. Jag har sytt ett nytt fodral, till en cylinderkudde som vi redan har, av metervaran sofia, tyget klippte jag på helsnedd och till ändarna använde jag ett grönt trikåtyg som låg i syrummet och väntade på mig. När jag ändå var i farten så sydde jag en kudde med snedrandig framsida och grön baksida inspirerad av Fermlivings snedrandiga kudde.


Använd denna bild för att visa att du också är en Härmapa!

Välkommen att lämna länk till ditt bidrag med hjälp av länkverktyget nedan! Ser fram emot många härliga, inspirerande efterapningar! Är du också en Härmapa?
ALLA får och kan vara med! Det som bör vara med i ditt inlägg är VAD du har gjort, VEM du har härmat med länk eller bild, LÄNK till sveaspunkt.blogspot.com och jag ser gärna att du använder dig av Härmapan bilden ovan, i inlägget eller på din blogg! Mer om Härmapan kan du läsa här.
Önskar dig en fantastiskt fin och härlig helg!
//Sandra

7 kommentarer:

HönaPöna sa...

Vilka coola kuddar, snygga färgklickar...!

Trixiyo sa...

Håller med hönapöna, jättefina kuddar. Jag älskar ränder så dom är favo och dom runda med färgade kanter älskar jag :)

MammaElva sa...

Wow, vad fint! Och idag lyckades jag äntligen vara med på ett hörn ;)
Kram

Anonym sa...

Härlig färg och form på kuddarna!

Som vavligt vill jag vara med men det krånglar med länken. Här är mitt bidrag: http://dreamsofm.wordpress.com/2013/02/09/harmapa-5/

maria syr och så vidare sa...

Vilka fina kuddar, gillar både monsterkudden och färgkombon. Nu är jag med i härmapan igen, alltid lika trevligt!

Fröken Foto sa...

Åååå, jag blir helt förälskad i den lång randiga kudden med grönt på ändarna... sååå läcker kombination!!! Ja, alla kuddarna är ju såklart jättefina men den och monsterkudden ... åh, läckert! Duktig du är!

Klart jag svarar på frågorna vännen! Men du som varit med ett tag vet ju att jag tagit stälning och skickar inte vidare awarden. Men varje gång blir jag tveksam, för det värmer sååå mycket (önskar att du visste!) att få och ändå väljer jag att inte bjuda någon annan på det... ego, ja, kanske... fast du kommer väl ihåg motiveringen till varför jag inte skickar vidare, hoppas jag (minns min klasskompis, sisten kvar när man skulle välja lag på gympan i skolan...aldrig en kul känsla...lovat mig själv att aldrig utsätta någon för det!). Jag hoppas också att du inte tar illa upp :)

kram kram vännen!

Kottekott sa...

Jättefina blev dina kuddar!!

Jag är, sen som vanligt, kunde inte lägga in mitt bidrag i lördags:-( Och nu är verktyget borta för att kunna lägga in i efterhand?!

Jaja, jag har ändå hänvisat hit i dagens blogginlägg, så att andra kan se vad ni hittat på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...