måndag 25 februari 2013

Om det där med syjuntaVi är några stycken som funderat på det där med att anordna en "syjunta"... Samlas, snacka, fika och kreera, skapa, producera. Har varit osäkra på i vilken form, vem, var, när och framförallt hur!? Hur gör man, vad gör man?

Ikväll är det iallafall premiär för oss, vi ska ses hemma hos mig och snacka ihop oss om vad det är vi tänker oss, fikabröd och kaffe finns, mannen varskodd och jag har röjt lite i syrummet. Ska bli superkul, om det blir något handarbetat återstå att se...

//Sandra

8 kommentarer:

HönaPöna sa...

Så roligt... vi är ett gäng som samlas med jämna mellanrum, allt från scrappare till sticknördar. Själv drar jag alltid med mej symaskinen... Brukar bli hemskt trevligt!

Anna sa...

Hoppas att ni får riktigt trevligt. Vi är ett gäng kompisar, 9 st, som har syjunta var annan tisdag (ibland ändras det lite... man tar med sig det man pysslar med för tillfället och ibland får man massor gjort ibland ingenting. Framförallt är det supertrevligt! Vem vi är hos bestäms från gång till gång.

tack för en superinspirerande blogg!

Annlin:s sa...

Vad kul! Vilken bra idée!
Kram
Anneli

MammaElva sa...

Vad kul! Mina vänner och jag har också pratat om att ordna något sånt. Kanske inte just syjunta.... men kanske pysseljunta eller bokklubb.... eller fikajunta ;)

ha en fin dag! kram

Monica sa...

Åh, vad kul!! Har jag alltid velat men verkar inte vara så många intresserade häromkring Älmhult:(

Edith och jag sa...

Så roligt! Min syster har en kompis som drar ihop till vad hon kallar "kreativt café" lite då och då. Man fixar och donar med vad man vill och så fikar man förstås. En variant på syjunta tror jag. Ha det så trevligt!
Kram Maria

creando sa...

Det låter verkigen urmysigt tycker jag. Det viktigaste är väl att man träffas, skrattar och fikar?

Kramar

Annelie sa...

Ja, en bra ide som jag tidigare skrattat bort för det låtit för "gammalt", men det blir väl vad man gör det till. Antar att namnet i sig klingar gammalt, men med det ett roligt upplägg och trevliga vänner så blir det säkert perfekt. Jag ska ta mig en funderare till om jag är gammal nog för syjunta också... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...