söndag 19 augusti 2012

Fotoutmaning vänner emellan - Huvudsaken

Huvudsak till lek

Cowboy, Byggare Bob och Brandman, rollekarna dominerar!


På temat Huvudsaken får ni se det som Stors lekar huvudsakligen går ut på just nu, byggare, brandman, pirat och senast i helgen skulle han vara cowboy. Har för mig att jag läst det någonstans att i 3 års åldern är det rollekar som dominerar, Stor blir ju 3 år i november så det är med andra ord helt i sin ordning. Cowboyhatten hade jag i gömmorna sedan en personalfest med westerntema men, någon cowboy-ponny-häst hade jag inte så det önskemålet har jag kvar att uppfylla. (Vill inte på bild visa upp den extremt snabba men inte helt estetiska lösningen med innebandyklubba, mammas skidstrumpor och sedan en vanlig socka knuten rund så ändarna bildar öron...)

Det är de fina bloggarna Edith & Jag och Mamma med ambitioner som ordnar med "Fotoutmaning vänner emellan", denna vecka är temat Huvudsaken. Kika in hos dem om du vill se fler bilder på temat.

//Sandra

11 kommentarer:

creando sa...

Fint! Jag har inte fått till något ännu...får se vad jag kan hitta på såhär i slutskedet... Stress är mitt mellannamn just nu :)

Kramar

maria syr och så vidare sa...

Vilka tjusiga hattar! Och din hästlösning tycker jag låter som en utomordentligt cowboyversion till ponny!

MammaElva sa...

Coola hattar till cool kille! Hade gärna sett den där comboyhästen du knåpat ihop ;)

Bara Sara sa...

Fina hattar! Min kille är fem och han kan fortfarande triggas av att klä ut sig och gå in i olika roller.. Tjejen på 2.5 har inte kommit dit än..

Edith och Jag sa...

Fina saker att ha på huvudet :) Det är väl en underbar ålder när barnen älskar att klä ut sig. Jag njöt av att skapa olika out-fits när mina var i klä-ut-sig-perioden. Det blev trolldräkter, prins- och prinsesskläder, supermandräkter och mycket annat.
Ja, festen blev toppen! Har tagit det mesta av tiden den här veckan bara så först nu ska jag kika på dina senaste inlägg.
Kram Maria

Paulina sa...

Åh jag älskade att klä ut mig när jag var barn. Dags att börja samla, så mina barn får en hel skatt av utklädningskläder att botanisera bland!
Kram

Emma sa...

Härliga hattar och finfin tolkning :)
Kram!

Meam Die sa...

Härliga bilder!
*haha* lustigt nog ska jag ta med mig hattar till min förskola imorgon... vi ska klä ut oss ;)

Då blir det dock inte de hattarna jag visade idag, utan mer barnvänliga. Basen på hattarna är paketen från sådana där mjukostar, trekantiga med en ko på. *haha* Min lillasyster hade ätit en hel hope och hade gjort en hatt, så vi fortsatte. Bara att klippa till tyg, limma fast, limma fast gummibandet och sedan på med ett runt lock på undersidan på även den är snygg ;)och så dekorera såklart!

Lycka till.

kram kram Malin

Gunnel sa...

Huvudsaken man har fantasi för då kan man bli en annan person bara genom att sätta på sig en hatt. Jättebra tolkning!

Cathrine ab imo pectore sa...

Helt underbara huvudsaker! Dessa finns hos min femåring också som älskar att klä ut sig!!
Ha en skön kväll!!

Mamma med ambitioner sa...

Rollekarnas tid är förbi hos oss, men det fanns en tid då det dominerade våra dagar. Huvudsaken är väl att minnena finns kvar. härliga hattar, Kramis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...