tisdag 21 augusti 2012

Funderingar kring lila

Lavendel

Lila är en färg som jag inte riktigt kommer överens med, eller  rättare sagt inte har kommit överens med för nu står jag och velar. Kanske skulle ett par tunga lila sammetsgardiner lyfta vårt sovrum och göra det lite lyxigt höstigt? Och kanske är det den lila (eller snarade plommonfärgade) klänningen som jag ska välja till helgens festligheter... Lila kanske inte är så tokigt, jag gillar ju verkligen lavendeln som blommar och doftar så fint i krukan på altanen. Lila, ja eller nej?!

// Sandra

10 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Gilar inte heller lila men det är väl en nyansfråga kanske?Plommonfärgad klänning lät fint!

creando sa...

Japp! Lila är fint! Lite åt plommon helst och inte för stark nyans. Helst lite smutsig....

Kramar

Sityliv sa...

Jag är precis som du i frågan. Jag har haft så svårt för lila att jag inte ens köpt barnkläder i färgen. Men så plötsligt smyger den sig på litegrann. Jag måste hålla med om att plommonfärgad klänning låter himla tjusigt precis som gardinerna. Annars gillar jag lila som går åt grått. Lite smutsigt som Kicki säger.
Lycka till med valen!
Kram

MammaElva sa...

Jag tycker om lila på kläder.. fast inte ljust lila.. jag passar inte i pasteller. Men i inredning är det nog inte min favorit. Ska vara en mörk nyans i så fall. Men lavendel är ju ljuvligt!
Ha en fin dag! Kram

Fröken S sa...

Jag gillar lila, i inredning mest plommonlila, men på kläder även syrenlila men det handlar nog mycket om att alla i vår familj passar väldigt bra i lila och gillar det, och då följer det med i inredningen också...

Fröken Pyssel sa...

JAg har också väldigt svårt för lila. Klänningen låter jättefin, men känner mig ytterst tveksam till gardinerna :-D

Meam Die sa...

Ja! ;)

kram kram Malin

Annika GW sa...

Kan vara svårt det där med färger. Man kan gilla en färg men inte alls passa i den. Ofta är det något man ser och känner när man provar. / Annika

Kavallinskan sa...

Jag gillar att klä mig i lila kläder! Snyggt tycker jag! :)

kram kram

Edith och Jag sa...

Jag gillar lila. Klär mig gärna i lite smutsiga lila nyanser. Gardiner gillar jag inte lika mycket och skulle aldrig våga mig på lila gardiner;)
Kram Maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...