onsdag 22 augusti 2012

Ett, två, tre fina armband

Smälta XL pärlor som finfina armband
Tre...

Två...

Eller ett?


De smälta XL pärlorna pysslades igår kväll ihop till tre fina armband, ett svart som får mig att bli sugen på lakrits, ett vitt som känns svalt sommarfräscht och ett grönt som piggar upp! Frågan nu är bara hur många jag ska ta på mig idag?!

Vad har du för piff på dig idag?

// Sandra

Pssst! Visst känner du till att Sveas har en egen sida på facebook? Där kunde ni se en smygkik av armbanden redan igår kväll. Gilla du också vettja! :)

5 kommentarer:

Fixarsorken sa...

Snygga armband. Det var ju ett helt annat typ av koncept nu. Ska ta mig för och smälta pärlor jag med! :D
Tack för tipset.

Emma sa...

Snyggsnygga! Tjofsa på dig alla tre vetja. Själv har ja en ring gjord av en skrivborstangent och örhängen med gröna minidöskallar på mig som piff...och så färgglatt läppstift såklart :)

mest virkat sa...

Jag har omatchande kläder och flottigt hår eftersom vi har försovit oss och jag borde iiiiiinte sitta här och kolla din blogg utan springa iväg till dagis :-D

creando sa...

Snyggt! Jag och dottern stod och höll i en påse med XL-pärlor, men blev osäkra på om det funkade med stora. Nu vet vi! Jättefina!

Här piffas inte så rasande mycket. Någon ring brukar åka på, en sån där i gammalt svensk porslin från Kila design, men det är nog allt. Man är ju så strålande i sig själv liksom.... ;) ;)

Kramar

Anonym sa...

Fint armband! Rolig idée. Fin blogg du har, hit kommer jag tillbaka :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...