tisdag 22 maj 2012

Vardagen med lite guld i kanten...

Snart står äppelträden i blom!

Aldrig har jag väl varit med om att våren låter vänta på sig så, eller är det bara jag som är så otålig? Snart snart slår äntligen äppelträden ut och rabarbern börjar växa på sig lite grand, ser ut att kunna bli en paj iallafall. Håller på och övertalar Stor, som i år blivit helt hysteriskt rädd för maskar, att vi snart ska ta och plantera lite frön i jorden så att vi senare kan smaka på egenodlade morötter, rädisor, gurka och sallad. Förra året tog han orädd mer än gärna upp maskarna och lekte med dem men nu så skriiiker han bara han ser en på vägen när det regnar. Vi får ju se hur det går, men rädslor är väl till för att övervinnas!?

Har ersatt mina fjortisblå naglar med vad jag trodde skulle bli coolt rosa... känns mer tantrosa... Åh, varför gör jag mig till? Ja, det var ju det där med mer glamour i livet ;)

Hur gör du för att sätta guldkant på vardagen?

// Sandra

3 kommentarer:

MammaElva sa...

Nämen,så olika det är! Jag tycker att våren dragit igång så snabbt, nästan för snabbt. Körsbärsträden har slutat blommat men äppelträden blommar och syrénerna doftar fantastiskt! Blommade inte de (syrénerna) lagom till skolavslutningen när man var liten?

Hihi, guldkant? Hmm.. Svårt med glamour just nu. Försökte desperat göra något åt mina vildvuxna ögonbryn häromdagen. Men det var svårt med en unge på armen.
Men. Jag försöker att sätta på mig lite mascara och någon accessoar. Smycken, hårband och sjalar ger väl lite guldkant? Får en att känna sig liiite mer glamourös. Trots fläckiga byxor ;)

Ha en fin dag! //Elin

creando sa...

Nu tycker jag att våren har kommit. Eller kanske snarare sommaren. Från nollgradigt häromdagen till 25 grader varmt och åska igår... Det gäller att vara flexibel.

Guldkant...hm, jag vet inte om jag är så bra på det egentligen. Just nu har jag iallafall nagellack. Silver på tårna och en urful rosa på fingrarna. Inte ens samma alltså. Glammigt värre :) :)

Kramar Kicki

hönapöna sa...

hej... vilken underbar bild, jag gillar nästan väntan på det som ska komma bäst!

Min guldkant på vardagen är lite färgmatchning. Idag hade jag rosa skor & rosa öronhängen. Imorgon blir det gröna skor och grönt linne. Knäppt kanske, men jag blir glad av det!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...