måndag 28 maj 2012

Vilken underbar helg!

Körsbärsblom mot klarblå himmel, kan det bli bättre?


Pingst förvisso, men egentligen en helt vanlig tvådagars helg, som har varit helt fantastisk! Började på fredagkväll med trevlig afterwoork med massor av god mat och ett glatt sällskap. Sedan en lördag på stan med familjen, innehållandes en del shopping, hamburgare, glass och bakelsefika. Hemma igen var det grillning, ett glas rött, såpbubblor och bad av buspojkar, kubbspel med maken och avslutningsvis film och soffmys.

På självaste morsdag blev det presenter till frukost och sedan en heldag i trädgården med skitigaste jobbarshortsen, linne och jobbarhandskar. Rödbränd såklart men mycket hann grävas upp, delas, flyttas och planteras igen. Stor hann i ett oövervakat ögonblick med att både maskera garagegolvet och måla delar av vårt nymålade svarta garage, och delar av bilen vitt!!! Mannen fick paniktvätta bilen och garaget ska som tur är få sig en strykning till, phu!

Som ni märker har vi haft en fantastisk helg som känns som den varit mycket längre! Gör nästan ingenting att pingsthelgen blivit en dag kortare till förmån för nationaldagen som snart är här! Ikväll bär det av till handelsträdgård för ett troligt trädinköp. Vad gör du en dag som denna?

Ha det bäst!
// Sandra

1 kommentar:

Anonym sa...

Låter som en underbart härlig helg. Jag har också haft det helt fantastiskt. Kika in i min blogg och läs om loppande och shoppande vetja! Idag är det jobb som väntar och ett pass crossfit på kvällen.
Ha en härlig dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...