fredag 25 maj 2012

Sommaren nalkas...

Vässad..?


Fredag och ikväll blir det afterwork med kollegorna, grillbuffé och mys på trädgårdscafé. Vilken tur att vädret äntligen slagit om och att värmen hittat oss här uppe i norr också, det bäddar ju för en lyckad kväll!

Vad har du för planer för ikväll?

// Sandra

6 kommentarer:

MammaElva sa...

Åh, härlig det låter! Här i mellersta Sverige är det fortfarande varm och skönt.. När jag gick upp i morse vid 06.00 visade termometern 29 grader!!! I solen dock, men ändå!! Hm, kan ju nästan inte stämma...
Men vart är det!

Ikväll ska gubben iväg och hjälpa sin kusin flytta lite möbler. Så jag får besök av kusinens fru. Antar att det blir tjejsnack och bebismys för hela slanten. Och kanske lite god mat också :)

Ha en fantastisk dag! //Elin

Bruno och Mig sa...

Det låter som en helkväll med mysigheter. Trädgårdscafé. Va fint!

Här i Dalarna är det solsken och fantastiskt väder. Jag måste tyvärr sitta inne och skriva en rapport. Men pauserna blir lite extra långa ute på gräsmattan.

I kväll ska jag fortsätta skriva och hämta min sambo, han ska också ut på partaj med sitt jobb. Där blir det gocart, bubbelpol och bärs skulle jag tro.

Ha en skön dag
Kramar L

Emma sa...

Ikväll är det middag ute med mannen som gäller...och ett glas rosé tror jag nog :)

Borgmästaren sa...

Härligt! De första sommardagarna är årets bästa dagar!

Edith och Jag sa...

Nu när jag tittar in här går ju helgen mot sitt slut och de flesta planerna är ju redan genomförda;) Den bästa var att bjuda en gammal vän på fika. Hoppas att din helg har varit bra.
Kram Maria

creando sa...

I fredags jobbade jag på kvällen. Och hade en riktigt lugn och härlig kväll tillsammans med goa kollegor. Sämre kan man ha det!

Hoppas din helg har varit fortsatt härlig och varm!
Kramar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...