torsdag 10 maj 2012

Det här är nog det knäppaste jag gjort

Knäppt armband


Med knappa resurser pysslade jag ihop ett färgglatt armband igår kväll. Vår närmaste matvarubutik har en 10 kronor marknad där det säljs allt möjligt; leksaksdjur, dödskalleflaggor, ryggkliare, skärknivar, trådrullar, bananfodral... och 200 knappar för 10 kronor! Jag har köpt ett gäng och sorterade ut gula, gröna och blå knappar. Det tog inte mer än några minuter att förvandla omkring 80 små knappar och en resårsnodd till armband! Det är nog det knäppaste jag gjort...

Vad är det knäppaste du gjort?

// Sandra

Pssst! En annan knäpp sak, mannen och svärfar erbjöd sig att färgsortera knapparna medan de kollade på hockeyn. Ja, tack gärna svarade jag och fixade i gengäld kvällsfika. Så nu är mina ca 500 knappar sorterade och grupperade i nio olika barnmatsburkar, det är inte illa! :)

5 kommentarer:

Emma sa...

Det knappaste du gjort... Hehe..
Nä, jag tyckte det var oerhört kreativt, och resultatet blev ju unikt och annorlunda!
Att dessutom få två karlar att sortera dina knappar - under hockeyn- är ju i sig en bedrift!
All heder åt dig och ditt "knappa" armband! (Kunde inte låta bli....)

MammaElva sa...

Tjusigt! Jag gör mycket knäppt. Men inte med knappar... Kanonbra att få sorteringshjälp. Själv verkar jag leva i en bubbla som inte fattat att det var hockey i går. Konstigt att den sportgalna gubben här hemma inte har nämnt det. Eller sett på det.
Det gör jag ofta. Missar saker.
Det är ju ganska knäppt, eller hur?
Ha en fin dag! //Elin

Edith och Jag sa...

Inte var det ett knäppt pyssel! Väldigt kreativt och påhittigt tycker jag. Helt säkert har jag gjort knäppa pysselgrejor men de har jag nog förträngt för just nu kan jag inte komma på några ;)
Så kul att få följa med dig en sväng på jobbet. Inredare på IKEA låter som ett fantastiskt roligt jobb! Skulle mer än gärna få betalt för att inreda :)
Kram Maria

creando sa...

Jag häpnar! Sorterade de knappar SAMTIDIGT som de kollade hockey? Hur har du fått dem till det? Räckte det bara med fika?

:)
Kramar

maria syr och så vidare sa...

Haha, det säger ju en del om hur intressant hockeyn var i år... Men generöst att ställa upp och sortera. Jättefint armband, jag gillar det verkligen! Vilken bra idé och vilket fynd!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...