tisdag 29 maj 2012

Spännande hemligt...

En såpbubbla på vift

Veckan kommer att domineras av blått, håller på och bygger och piffar och förbereder för något nytt och spännande på jobbet! Mer kan jag inte berätta nu men lite senare i veckan...

Tycker du om hemlisar och överraskningar?

// Sandra

7 kommentarer:

creando sa...

Ja, det gör jag. När det är någon som vet vad jag gillar som överraskar såklart. Din hemlis har jag en känsla av att jag kommer att gilla. Väntar med spänning....

Kram

Anonym sa...

Väntar också med spänning :)
Gillar överraskningar men kom ihåg att jag hatade hemlisar som barn. Särskilt om några av kompisarna hade hemlisar tillsammans som jag inte fick ta del av.
Ha en härlig dag!

Lifestyle By Lena sa...

Fullkomligt älskar överraskningar och blir alltid lika ivrig och vill berätta tidigare, brottas med mig själv när det gäller det ;)

Bruno och Mig sa...

Jag tycker om överraskningar. Mest att förbereda för andra. Det gör jag ofta på fritids. Det finns inget härligare än att se barn förväntansfulla, otåliga och lyckliga. Inte så stor skillnad mot hur vi vuxna reagerar.

Ha en bra dag.

Kramar L

MammaElva sa...

Oh, vad spännande!!! Nu blev jag nyfiken. Jag är larvigt förtjust i överraskningar medan gubben tycker det är det värsta som finns.
Ha en fin kväll //Elin

penny sa...

ja älskar överraskningar :)

Edith och Jag sa...

Eftersom du vid något tillfälle har avslöjat var du jobbar så tror jag att jag kan gissa vad det här handlar om;) I närheten av där jag bor ska det bli någon sorts blå tillställning på torsdag men jag kan tyvärr inte gå.
När det gäller överraskningar är jag faktiskt lite kluven. De kan ju vara kul men jag tycker nog ändå bäst om att veta. Är lite av ett kontrollfreak ibland;)
Kram Maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...