måndag 26 mars 2012

Färgutmaning - Grön

Det är grönt!


När jag tänker på grönt, tänker jag på gräs, grönska, sommaren, gurka, den gröna puppy som Liten har i sitt rum men som ingen leker med. Den gröna mattan i matrummet, diskmedel, gröna ljuslyktor, vaser i grönt glas. Jag tänker på min första riktiga cykel, en grön tvåhjuling med stödhjul. Jag susade fram med vinden i håret och höll bara i styret med en hand! Jag har varit grön, sagt att det är grönt och dricker grön mjölk. Grönt är skönt!

Vad accossierar du med färgen grön?

Klicka på länkarna och läs vad Helenhallon, Nilssonskahuset, Edith & Jag, ciber, Mamma med ambitioner, Pastill, Elvornas hem, Style & life by leia, Creando, Sagoliktpyssel, Galenskap och lite allvar, Cathastrof och Ullabritt som har antagit min utmaning att blogga om färg, skriver om grönt.
Hoppas du får en fin dag!
// Sandra


Pssst!  Låter det skoj är det bara att hoppa på utmaningen, förrförra måndagen startade jag utmaningen att under fem måndagar blogga om färg, först ut var röd, gul och denna vecka är färgen grön. Hur du väljer att tolka veckans färg och skapa ditt inlägg är helt fritt! Lämna gärna en hälsning om du vill vara med så att jag hittar till dig!

10 kommentarer:

Catha sa...

Så var det gröna inlägget klart! Lika flummigt och djupt som vanligt...men det är för att det här med färgerna sätter igångså många tankar hos mig. Det är jättekul...och man behöver inte läsa.

Mamma med ambitioner sa...

Hjälp!
Grönt är skönt och sååå vackert, men hos mig finns det inte mycket :)
Ha det bra! Kristina

Sityliv sa...

Hej, jag hittade hit igår och tycker det här var en asaballaskitarolig idé så jag hakar på! Mitt bidrag är utlagt och jag grämer mig över att ha missat två så fina färger men får väl lägga till dem på slutet om jag fortfarande stör mig på det när utmaningen är över. Bra initiativ och superfin blogg!
Kram Katarina

creando sa...

Snyggt jobbat igen! Jag går i funderingar. Undrar vad jag ska skrapa fram i mina hörnor...? Lättare än gult ska det nog bli iallafall :)

Kramar Kicki

Edith och Jag sa...

Vilken härlig bild på grönt! Vet inte vad jag ska fota för grönt lyser med sin frånvaro här hemma. Ska fixa lite middag till familjen och återkommer med grönt unde kvälken.
Kram Maria

Jenny sa...

Gräs och blomblad är verkligen en av mina grön-associationer. Härligt att vi har den gröna årstiden framöver!

Kram

Emma sa...

Inlägg om grönt är gjort! Välkommen! :)

Hem ljuva hem/ Pia sa...

Härlig grön kombo du visar. Kul utmaning, kunde inte låta bli att vara med. Hälsningar Pia på Hem ljuva hem.

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Jisses vilken tid det tog att få det klart, men nu så! :-D
Kram!!!

Borgmästaren sa...

Nu är jag på den gröna utmaningen. Puh! Aningen sent, men med.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...