fredag 9 mars 2012

Färgsprakande utmaning!

Antar du utmaningen, 5 inlägg om färg!?
Jag utmanar alla att blogga om färg! Jag har sagt att jag ska skriva fem inlägg på temat färg. Idén dök upp när jag fotade i Stors rum inför "Hemma hos..." Han har fem stycken krokar i olika färg på väggen. Perfekt, fem inlägg om färg, ordningen bestämd också. Så varför inte göra det till en utmaning och utmana alla att blogga om färg?

Oavsett om du bloggar om inredning, pyssel, bakning, mammaliv eller foto så har du nog något att säga om färg? Istället för att göra det till en Sveas grej på fredagar så lägger jag mitt färginlägg till måndag för vad är bättre än att börja veckan med färg. Jo, bättre är om du också bloggar om färg, och ännu bättre är om många bloggar om färg! Skriv vad du vill, när du vill bara det handlar om färg och gärna just färgen för veckan. Om du lämnar en hälsning att du antar färgutmaningen, så länkar jag till dig i mitt inlägg på måndag, så att mina läsare kan hitta till dig och om du länkar tillbaka till mig så kan ju alla som läser hos dig hitta till mig och till andra som vill vara med... Vilken färgcirkus det kan bli!!


Skoj tycker jag, vad säger du, visst antar du utmaningen!?


// Sandra :)


12 kommentarer:

Knaada sa...

Sv Sandra:
Den som inget frågar får heller inget veta! :)

Typsnittet heter Handwriting Dakota.

Trevlig helg!

Helén sa...

Hoppar på och skall göra mitt bästa :)

Kram till dig!!

Svea sa...

Kul Helén! :) Åh, ingen prestationsångest eller så, färg kan vara ett minne av mormors röda jordgubbar, den första gröna cykeln...

Jenny sa...

Jomen jag är på, när börjas det och vilken färg är först ut?

Kul idé

Svea sa...

Vad skoj! Jag tänkte på måndag o röd är först ut! sprid det gärna till fler! :)
Ha en fin dag!

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Halloj på dig. Just nu är jag lite restriktiv när det gäller olika utmaningar, eftersom jag inte är helt pigg och är rädd att göra någon besviken med att påbörja något projekt och inte slutföra det. Men jag lovar att tjoa till om jag får för mig att hoppa på utmaningen, det är en jättrolig grej, mer färg åt folket!!

Tack för dina ord hos mig förresten, det är din och andras respons som gör det roligt att blogga.

Kram Victoria

Edith och Jag sa...

Vilken kul idé!
Vet inte just nu vad jag kan hitta för något rött att blogga om men jag ska försöka att hänga på.
Kram Maria

Svea sa...

Oj, känn inte så! :) Inga krav, häng med senare om du skulle ha lust! Skoj o kravlöst var hela tanken!
Ta hand om dig!

Svea sa...

Kul att du vill vara med Maria! :) Näe, börjar själv känna att just rött är lurigt... stoppljus, tomten, rosor?

Borgmästaren sa...

Kul idé. Ska försöka vara med. Funderade just på att göra ett inlägg om rött som bloggen Gallerry uppmanar till. Färger kanske ligger i tiden denna mars-vecka?

Stina / Sagolikt Pyssel sa...

Men attans! Det här hade jag velat vara med på. Har haft liknande idé länge och tänkte på det senast nu i morse. Jaja. :-)

Ulla-Britt sa...

Jag hoppar gärna på utmaningen. Min blogg finns här http://ullabritt.wordpress.com/ och min första post om gult finns här http://ullabritt.wordpress.com/2012/03/24/gladgult/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...