fredag 10 februari 2012

"Tick tack tick...

Viktigt att hålla tiden?


... tiden går och klockan slår, du har redan blivit tio år, tick tack tick från Mamma och Dick". Det rimmet stod på ett paket när jag fyllde just tio år och innehöll min första väckarklocka. Jag lärde mig klockan tidigt, redan innan första klass tror jag för jag har minnen från att jag på dagis tittade på klockan och väntade och väntade på att min stackars mamma kryssade kommunalt genom halva stockholm för att hinna fram i tid. Passa tiden är viktigt för mig. Därför känns det faktiskt lite jobbigt att jag ännu inte hunnit presentera dagens utlovade "Hemma hos.." Klockan har ju för tusan redan gått över till eftermiddag!

Men, jag är faktiskt bara en liten tvåbarnsmamma som just kommit hem från busiga timmar på Kyrkis och alldeles strax får vi lek- och fikabesök. Prioriterar mitt vardagliga riktiga liv men bilderna hinner komma innan klockan slagit 00, det kan jag lova och är det egentligen för sent? Jag har sagt fredag och fredag är det ju ända till det blir lördag.

Vad tycker du, är det viktigt att passa tiden?

På återseende hoppas jag, Sandra

4 kommentarer:

jännu sa...

Nja, det vet du att jag inte tycker eller vill ju egentigen passa tider och sen blir det koma i hjärnan och det skiter sig...
Ser fram emot bilderna!
Kram

Fröken Pyssel sa...

Tja, ibland, ibland inte.. Lever med en extrem tidsoptimist med total oförmåga att planera något alls så har börjat vänja mig vid att aldrig vara i tid och det händer inte så jättemycket.. ;-)

Johan sa...

Tid är ett ganska relativt begrepp i stora delar av världen. Inte så absolut som vi kanske anser i Norden.

Helén sa...

Det beror helt och hållet på vad det gäller för något. Det finns viktiga saker som man ska passa tiden till samtidigt som det finns mindre viktiga och inte är lika viktigt om man passar tiden eller inte.

Trevlig helg och kram bästa du :D
//H

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...