fredag 17 februari 2012

Det blir en Douglas

Inspirationskollage till Litens rum

S V E A enligt Beckers... Och Douglas!


Fredag igen, men denna vecka inget "Hemma hos..." Tänkte att barnrummen skulle vara nästa på tur, men kände att det skulle vara ett bra tillfälle att ta tag i och fixa det där sista som inte har blivit av. Så idag ska jag iväg och införskaffa en burk med lackfärg i kulören "Douglas" för att måla lite detaljer i Stors rum. Liten har detaljer, som ex bokstäverna på dörren, lådor och liten hylla i NCS 3065-G10Y.

När jag var liten hade jag lejongula väggar i mitt rum, när jag blev lite större var det en vitmålad sjögrästapet med brunt överkast och rosa kuddar... Hur såg ditt barnrum ut, hur skulle du velat ha det om du var barn idag?

Glad fredag!
//Sandra

1 kommentar:

Fröken Pyssel sa...

Åh, jag hade rosa småblommig tapet när jag var liten och jag älskade min tapet långt upp i tonåren. Eller, jag har nog alltid älskat den faktiskt :-) En gammal vit utdragssäng som jag skulle blivit gudaglad av att ha till barnen idag. Och många gosedjur :-) När jag var 10 år och min lillebror föddes så fick jag flytta ner i gamla tv-rummet. Där var tapterna vitrandiga med olika vita nyanser och så sov jag i en blommig bäddsoffa. Ganska mysigt där också faktiskt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...