onsdag 15 februari 2012

Det saknas lite...

Taget från ett av pojkrummen, men vad kan det vara?Denna vecka blir det ett uppehåll med "Hemma hos...", anledningen till det är att nästa rum på tur är barnrummen men jag kände att vi ville fixa det där sista. Någon hylla ska upp, foton ramas in, kudde sys... Ja, det där lilla piffet som saknas är så nära men inte så nära att det hinns till fredag men nästa fredag då!

Idag ska jag och Liten iväg och göra några inköp och sedan försöka börja fixa de där sista detaljerna. Hur ser din onsdag ut?

// Sandra

6 kommentarer:

Fröken Pyssel sa...

Min onsdag innehåller både lämning och hämtning av barn på förskolan. Sitta på jobbet några timmar och drömma om vad jag ska pyssla med när jag kommer hem :-)

Förresten så tycker jag en påse bilar låter som ett bra sätt att fira gårdagen på ;-) Jag valde zoo och frukso istället. heter det frukso?

Camilla sa...

Här blir det till att vara inne idag igen. Victor är hemma från förskolan med kruppliknande hosta och hög feber..:( Men men, sånt är livet! Hoppas ni får en trevlig dag och att du hittar det du ska inför det sista fixandet!
//C

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Hej gulliga du, tack för hälsningen igår. Hemma hos oss bakade en av pojkarna kärleksmums så att det blev någon ordning på alla hjärtans dag firandet. Tur att det är någon som styr upp det hela.

Kram på dig!

Pennylane sa...

Jag är precis klar med barnens rum, vi tog ut allt och stylade om dem helt och hållet och äntligen är de klara. Min man byggde till och med sängarna till de äldre barnens rum för att de ska passa rummet :)

Stort projekt med andra ord.Men det var jätte skoj :)

Nu är vardagsrummet på tur :)

Men idag ska jag njuta av att solen skiner.

Ha en bra dag!!
Penny

Jenny sa...

Puh, vilken onsdag alltså! Suttit i så kallat skypemöte halva dagen för att sedan sitta och stirra in i en datorskärm - jobb, jobb, jobb! Trött som en gnu på grönbete!

Du är så duktig med ditt fixande, ditt hem (det jag sett va det) är så trendigt och coolt. Mitt hem håller som bäst på att förfalla för tillfället. Men sånt är livet, snart kommer inspiration och ledig tid i min väg igen och då, ja då skall här fixas.

Jobba inte ihjäl dig med barnrummet nu, den som väntar på något gott vet du, väntar aldrig för länge.

Kram kram

Jenny sa...

"av" det, inte "va" det. Trött som sagt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...