onsdag 29 februari 2012

Hur hinner alla?

Vad gör man av alla idéer?


Har så mycket idéer och grejer jag vill göra nu men jag hinner liksom inte riktigt i den takt jag vill. Hur hinner alla?! Liten har börjat ta några trevande steg, har lärt sig att öppna lådor och riva ut, vill inte sova... Men onsdag är min kväll, skriver listor och tänker vara organiserad och effektiv!!

Hur ser din onsdag ut?

// Sandra

P.s Gå gärna in och rösta på mig på ellos hemma hos! Vidars rum, Matrum

3 kommentarer:

Edith och Jag sa...

Hi hi! Vi bloggar visst på samma tema idag. Har också massor med idéer och saker jag vill göra men inte hinner med.

Såg er röda vägg först nu. En kluring när man inte känner er och har varit i ert hus. Hemma hos oss hade väggen förmodligen blivit vit med en tavelvägg med en massa personliga bilder, teckningar, foto osv. Alternativet hade nog varit en målad vägg i någon behaglig färg som redan finns i huset. Skulle ni välja att måla väggen mörk kan jag rekomendera den nästan svarta nyansen Ebenholz från Alcro. En mycket mjuk och behaglig svart färg. Vi har den som en fondvägg på sonens rum.
Kram Maria

Fröken Pyssel sa...

Fnissar åt din kommentar inne hos mig. Nu när du skriver det så ser mina barn faktiskt lite hungriga och smutsiga ut ;-)

Min onsdag såg ut som så att jag var tidigt på jobbet, gick hem vid 15 och hämtade barnen. En grannkompis till barnen kom över och dom rev hela övervåningen medan jag satt som besatt vid pinterest. Sen lagade jag en enkel middag som mest bara lagade sig själv i ugnen. Vi åt, barnen nattades och jag och sambon satt på varsin sida om köksbordet resten av kvällen. Han jobbade, jag lekte med photoshop.

Hoppas du fått ut det du önskade av din kväll!

Mia sa...

Jo det där med tid är nog en bristvara hos många. Det finns helt enkelt för mycket inspiration på nätet och det som är problemet tidsbristen. Men skulle jag få några timmar extra gärna nu under lovet då barnen är lediga skulle jag inte tacka nej.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...