torsdag 22 november 2012

Torsdagstema - Glöggfest

Granar, glas, burkar och stockar på bricka...


Glöggfest är veckans torsdagstema på Fabriken. Jag som länge gått och varit så pysselsugen och längtat efter glögg, saffransbullar och tända ljus har inte kommit så långt att jag har glöggfest på bild än. Men i år tänker jag mig att den blir rustik, naturlig och mysig. Bilden tog jag när jag var och jobbade med uppbyggnaden av IKEA i Älmhult, men samma bricka köpte jag med mig hem häromdagen, fina glasburkar att fylla med russin och skållade mandlar finns i skåpen liksom glöggmuggar och flaskor med glögg. Några kvistar gran och kanske även lite enris brukar jag ha i en stor vas vid spisen för att skapa stämning och sprida väldoft. Fina bokstavsstämplar kan texta fram inbjudningarna, lite ved i spisen och jag tror minsann att det kan bli glöggfest snart!
Med eller utan glögg så önskar jag dig en fin dag!
//Sandra

6 kommentarer:

creando sa...

Den underbara brickan stod jag och fingrade på minsann. Men insåg att jag ju har så många brickor, så den fick gå till någon annan :)

Kramar

Anonym sa...

Så vackert,mysigt & gottit :)
/Kram Kram

Ljuva Magnolia sa...

Hoppas vi får se bilder från glöggfesten sen =))

Ha det gott!
Kram Catta

Edith och Jag sa...

Ditt fina glögginlägg är det tredje på det temat jag läser idag. Kan säga att jag är väldigt sugen på glögg och lussekatter nu :)

Härmapan ja. Jag såg din roliga utmaning! Kan säkert hända att jag är med någon lördag. Och det man hittar på min blogg är det fritt fram att härma. Att bjuda på lite inspiration är ju halva grejen med bloggen tycker jag.

Kram Maria

MammaElva sa...

Tjusigt!

Anna sa...

Superfin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...