fredag 30 november 2012

Julpyssel

Tejp-piffade värmeljus i fin glasburk...

Presentpåsar, enkel gran klippt av papper...

Och Mammas "leksak" som sätter guldkant på det mesta!

Kommer ni ihåg IKEAs reklamfilm julen 2009. Den med killen som kvällen innan julafton åker till IKEA och köper smörknivar som han sedan "pimpar", filar och hamrar lite på, för att sedan under stråkmusik och tårfyllda ögon räcka över till nära och kära... Jag tycker den är underbar! Någon kan säkert tycka att det är fusk, jag tycker det är kreativt att ta sig lite genvägar i julpysslandet. Jag har införskaffat smörknivar, burkar, flaskor, ramar, kollegieblock, presentpåsar, etiketter, tejp mm för att pyssla gåbortpresenter, julklappar och bordsplacerare! Vad det blir kommer ni att få se framöver, kanske har du någon inspirerande idé?

Imorgon är det dags för Härmapan en länkdelning av något som du har apat efter, pyssel, bak, foto eller vad du vill, jag hoppas att du vill vara med och med ditt inlägg hylla den du apat efter och samtidigt inspirera med din version, du kan läsa mer om Härmapan här.

Fredag och imorgon blir det pepparkaksbak, advent på söndag och hög tid att hänga upp och ställa fram lite stjärnor och stakar. Vad ska du göra i helgen?

//Sandra4 kommentarer:

Hildas hem - Sofia sa...

Den minns jag inte ... men jag har ju så dåligt minne :)

Tänk att vi har en adventshelg framför oss. Härligt! :)

Tänkte också bara meddela att när man klickar på ditt namn när du kommenterar på min blogg så kommer man inte hit till din blogg, det står bara att profilen inte är tillgänglig. Själv hittar jag ju hit ändå eftersom jag har en direktlänk till dig, men det vore ju synd om någon annan som klickar på ditt namn inte hittar dig.

Jag önskar dig en fin fredag!
Kram Sofia

Anonym sa...

Mysigt julpyssel :)
/Kram

Bara Sara sa...

Mysigt pyssel du gjort!! Det här med härmapan låter som nåt för mig - älskar att ta efter andras idéer!!

MammaElva sa...

Jomenvisst ska jag härmas i morgon!

Och ja, den där reklamen var ju görkul! Ha en fin kväll! kram elin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...