fredag 23 november 2012

Glömde födelsedagen...

I 365 dagar har jag hållt på...

Jag glömde ju bort... Igår var det ju bloggens 1 år dag! Tänkte såklart fira med pompa och ståt men istället så blev jag försjunken i mina fantastiska handarbetsböcker som jag fyndade på Erikshjälpen igår. Virkat från 60- talet med mönster på brudkronor, knappar, väskor, överkast och mössor. Stickat och virkat från 70- talet med kepsar, poncho, fuskolle, gästtofflor, grytvantar och sjalar. Sy och handarbeta från 80 - talet med gardiner, grytlappar, lampskärmar, servettringar och kuddar. Hittade även fem nya grytlappar till min samling, väggen börjar ta sig!

Har även glömt bort att tacka fina Queen of Kammebornia som gett mig en utmärkelse, tack fina du det värmer och jag blir jätteglad för uppmärksamheten även om jag väljer att inte skicka vidare, jag kan/vill inte välja ut några få, jag vill hellre skicka iväg en hjärtlig hälsning till alla som läser min blogg och till alla som jag besöker, ni är alla toppen!

Ett år, i 365 dagar  har jag bloggat, fotat, skrivit, utmanat, blivit utmanad, uppmärksammat och blivit uppmärksammad. Jag har blivit medlem i Husmorsskolans nya syförening, Fabriken, deltagit i pysselstafetten, bakat, virkat, pysslat, härmat, inspirerats och förhoppningsvis inspirerat och det är något jag vill fortsätta med! Med ny header och en ny sammankomst/utmaning i "härmapan" känner jag mig redo för nya äventyr ;)

Vad minns du bäst från mitt första år?

Hoppas du får en fantastisk dag och det där med att fira... ska klura lite på det!!
// Sandra

9 kommentarer:

ann sa...

Tillykke med Jubilæet :D
Trevlig helg

Meam Die sa...

Grattis vännen!!!
Tänk ett år, visst går det fort.
Jag tycker om din blogg... så fortsätt gärna ett år till ;)

kram kram Malin

Anonym sa...

**Grattis** bloggen 1-år :)

Le petit jardin sa...

Grattis!!

Ett år går fort och nu när du säger att du bloggat i ett år kom jag på att i sommras hade jag det också..det hade jag helt glömt bort. det är ju så kul och man får så fin respons!

Jag har tyvärr inte läst din blogg så länge..men dina fina monster på bokstaven I, var jättegulliga och pusselkakorna på P var ju så läckra

Kram Kajsa

creando sa...

Grattis, grattis! Vad minns man mest....kanske dina underbara IKEA-kataloger...eller virkade underverk...

Kramar

Veronica sa...

Grattis till dig! Vad ska jag säga om vad jag minns och gillar bäst? Jag gillar alla dina inlägg men ska jag säga nåt så får det bli när jag "hittade dig" och hakade på dina färgutmaningar. En kul grej som föll mig i smaken. Dina virkade små djur är alltid lika roliga att ta del av och givetvis katalogerna...hmm nu blev det ju mer än 1 iaf. Ja som du ser så är du grym och faktun kvarstår..jag tänker fortsätta att läsa dina underbara inlägg!

Ha en fin helg!
Kram Veronica

Karin sa...

Grattis i efterskott, en härlig blogg du har som alltid är roligt att titta in till, ha en bra dag Karin

Melody Shih tzu sa...

Grattis till 1 års bloggande! Tack för allt du delar med dig! Alltid en trevlig stund här hos dig
Melodys matte

HönaPöna sa...

Tänk vad ett år går fort... grattis & keep up the good work! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...