lördag 13 oktober 2012

Min vecka

Flyga, jobba, längta hem, gå på fest, njuta i solen...

Så var ännu en vecka i småland avklarad, varuhuset börjar ta form men än är det inte dags att slå upp portarna. Jag har blivit tillfrågad att stanna en vecka till så på måndag bär det återigen av till flygplatsen i ottan. På collaget ovan syns ett av planen jag rest med, varuhuset i den tidiga morgonen, mamman som vinkar hem till busarna, vackra småland en lunch när vi tog oss utanför boxen och sist men inte minst festdeltagaren som försökte föreviga 50-tals frisren. Klänningen byttes bort i sista stund mot blus och jeans men farmors jacka hade jag!

Hur har din vecka varit?!
// Sandra

Pssst!! Verkar jag stroppig och frånvarande på sista tiden så beror det helt enkelt på att jag inte har så mycket tid till surfande när jag varit på resande fot... Försöker hålla mig uppdagterad och är inne och läser hos er men inte alltid att jag hinner lämna en hälsning. Idag om tiden finns vill jag sätta mig med en kopp kaffe och bara plöja igenom senaste veckornas händelser i bloggvärlden...

8 kommentarer:

Meam Die sa...

Du, stroppig? Hur menar du nu... du skriver ju alltid så söta kommentarer *ler*

Flyg och fläng... hoppas du kan landa i en skön helg!

kram kram Malin

Frida sa...

Sv: tack så mycket :) Ja, jag har precis flyttat till en pyttelägenhet och har inte plats att plocka upp symaskinen och alla grejer, så fick lösa det med illustrationer i stället, och det blev ju riktigt bra :)

Mamma med ambitioner sa...

Collage är så trevligt. Du stroppig!!! tycker jag inte. så kul att få vara med och forma en ny butik. Det där med att byta kläder i sista stund känns igen - en kvinnas måste......
Ha en toppen helg.
Kram Kristina

creando sa...

Jag tycker att du verkar ha det helt toppen (bortsett från just flygresorna då:)). Och stroppig har jag inte tänkt i samma mening som dig :)

Ha det fint!

Emma sa...

Så fin du var i 50-talsfrisyren. Passade dig utmärkt :)

Fröken Pyssel sa...

Jag förstår dig precis, jag hinner inte med nånting just nu och det känns lite trist, men man måste ju prioritera och då kan inte bloggläsande stå högst upp..

Du är så fin! Är det ett nytt varuhus du jobbar med alltså, kul!

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Vilket roligt jobb du verkar ha, lite intensivt mellan varven då förstås, men så är det ju ibland.

Jag känner igen det där med att inte hinna med bloggvännerna emellanåt. Jag har det problemet nu att jag inte kan kommentera alla bloggar från iphonen eller paddan, vilket är otroligt trist då jag allt som oftast inte sätter igång datorn hemma på kvällarna.

Kram Victoria

Åsa Tidqvist sa...

sjukt snygga bilder tar du!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...