måndag 1 oktober 2012

Jag tycker inte...


Måndag och dags för Elins blogutmaning igen, femte ocn näst sista delutmaningen till oss framför skärmen, kika in till Elvornas hem för att klicka dig vidare till fler bidrag! Dagens mening att fortsätta börjar med "Jag tycker inte..."

Jag tycker inte om orättvisor, utanförskap, ondska, råttor och möss, dumhet, hån, gliringar, blöta strumpor, rinnande näsa, buskis, våld, översitteri, katastrofer, isterband och rotmos...
Jag tycker inte om att vara ifrån min familj, att gå ensam in i ett mörkt okänt rum, att rensa avlopp, jag tycker inte om att åka sittlift...
Jag tycker inte om när mina små busar på några sekunder lyckas intetgöra ett virkprojekt och trassla till nystanet så att det sedan tar mig timmar att återställa! Men jag älskar dem, och det är just vad nästa veckas utmaning handlar om!

Vad tycker du inte om?
// Sandra

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ah! Jag har missuppfattat dagens utmaning. "Jag tycker" fick jag för mig att det var. Jaja, så går det när man är trött :/ Ha en bra dag!

creando sa...

Nej, inte rotmos eller buskis. Inte sittlift heller. :)
Kramar

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Jag gillar inte heller råttor, buskis och sittlift, bland mycket annat i din lista ;). Men isterband gillar jag... det är tur att vi alla är olika :) .

Kram Victoria

Anonym sa...

Hmm...Jag gillar inte orättvisor,lögner,faskhet,våld,ormar bla listan kan bli lång ;)
/Ha en fin dag!

Meam Die sa...

;) Tack för att du delade med dig *ler*
Men du tycker väl om att gå till jobbet idag :D Hoppas du haft en underbar dag!

kram kram Malin

Queen of Kammebornia sa...

Så fint! Jag känner igen mig i mycket. Som när katten leker med min stickning... Kram!

MammaElva sa...

Yes, håller med. fast det där med stickningen har aldrig hänt mig eftersom att jag inte stickar... men det låter galet irriterande!

ha en fin kväll!

Änglarnas hus sa...

Fiint inlägg!! Kram Sanne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...