söndag 9 september 2012

Tiden är densamma...

Mönstrad trikå i fina färger


Nu samlar jag på mig projekt än här än där, jag virkar stort, jag virkar smått, jag har planer på att sy. Trikåtygerna på bilden tror jag ska bli mössor till grabbarna och för spillbitarna har jag andra planer. Tiden är den samma som vanligt, lite för knapp, dessutom ska det idag plockas lingon och fallfrukten måste tas omhand.

Härlig söndag på dig, samlar du också på dig en massa projekt?

//Sandra8 kommentarer:

Knaada sa...

Oja!

Både prylar och projekt. Igår släpade jag hem tre stora skivor för att kunna gjuta en bänkskiva på. Dom står just nu i mitt blivande arbetsrum som jag ska sätta igång med så fort jag är klar med höstdoningar och lekstugepiff. Men det är väl livet! Eller? :)

schousnigel.se sa...

Uha tiden slår jo ikke til. Jeg har et rum - pyslarummet, som skal færdigmales og indrettes. Møbler som skal males, tapetseres. Derudover masser af tøjreperationer, pyslaprojekter med barnen og ikke mindst; vi skal lave et mindealbum om børnenes farmor og farfar...scrap-album. Og så står julen jo snart for døren. Vi ved hvad vi skal lave, udover alt andet :D

Fröken Pyssel sa...

ja jösses, jag orkar knappt skriva ned alla projekt jag har på gång, det är så många att jag inte ens kan ha dem i huvudet längre.

Jag ska jobba idag. Ska stå på en rekryteringsmässa. Sjukt opeppad just nu när trollungarna ligger i soffan och gosar, men det blir nog bra :-)

Anonym sa...

Haha, jag känner igen det där. Jag har storslagna planer för den nya lägenheten men vi får väl se. Nån gång nästa vår, tiddelipom, som Puh sa :)

Annika GW sa...

Det sägs att vi kvinnor är bra på att ha många bollar i luften. Tror faktiskt att det stämmer! / Annika

MammaElva sa...

Men vilka fina tyg! Så färgglada och härliga!! Kan tänka mig att det blir kanonfina mössor :)

Ha en fin dag! Kram

Veronica sa...

Jag är bra på at samla på mig prylar och tänker att de kommer att bli perfekt till.....och sen lägger jag det på hög och du ska veta att högarna växer!! Nu börjar den årstiden när jag tycker det är så härligt och mysigt att sätta sig och pyssla och kanhända att det blir lite av den varan redan nu i kväll. Jag har lite tankar och det handlar om pärlor...nu igen...

Ha det gott...och du...vilka jättefina tyger. Tror säkert att det kommer att bli jätteläckra mössor till dina små juveler. Härliga klara färger i fina mönster.

Kramiz Veronica

Edith och Jag sa...

Massor av projekt i huvudet det har jag men jag ogillar att ha för många projekt som ligger och väntar. Försöker därför göra klart det ena innan jag börjar på det andra.
Vilka fina mössor det kommer att bli!
Kram Maria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...