onsdag 12 september 2012

Vilken är min favoritplats då?

Sådär ledigt avlappnad och virkandes...


Idag ska jag in till jobbet en sväng, för att närvara på vår kick-off. Inför dagen har vi fått i uppdrag att ta med 5 st egenhändigt bakade kakor och ett foto på sig själv, på sin favoritplats hemma. På bilden kanske jag ser ledigt avlappnad ut när jag sitter och virkar i min favoritfåtölj...

Men oss emellan så var det inte riktigt så det gick till. Igår på dagen, insåg jag att ska det bli någon bild så är det jag som måste knäppa den. Mannen hade aviserat sen hemkomst och att be Stor nästan 3 år eller Liten 1½ år att ta ett kort på mamma kändes inte aktuellt... Med stativ och självutlösare sprang jag fram och åter från "favoritplatsen" och kameran otaliga gånger. Jag kunde nämligen inte bestämma mig för vilken som verkligen var min favoritplats.

Är favoritplatsen i syrummet dit jag sällan kommer men trivs väldans bra, eller är det i köket framför datorn där jag är en hel del men inte vill vara så mycket, eller i soffan där jag har full koll på vad som sker ute på gatan, i vardagsrummet, köket, hallen, trappan... Eller är det i fåtöljen i hörnet där jag har inredningstidningarna nära till hands, kaffeavställningsytor, skön kudde att puffa till i ryggen, fotpall, lampa för bra pysselbelysning, full koll över gatan och tv:n...

Vilken är din favoritplats hemma? Hur skulle du löst uppgiften?

Ha en finfin dag, Sandra

Pssst! Undrar du vad det blev för kakor? Choklad woopie pies med limefyllning och chokladglasyr... 5 kakor var och vi är en hel del på bygget, ni fattar vilket kakkalas det kommer att bli!! :)

9 kommentarer:

Paulina sa...

Vad härlig bilden blev. och vad snygg du är!. Jag förstår ditt bekymmer. Den plats som jag först tänker är min favoritplats vet jag inte om jag suttit på en enda gång de senaste veckorna...

creando sa...

Ser ut som en riktig favvoplats. Vet inte vad jag skulle ha valt...Kanske en av fåtöljerna i vardagsrummet... Där sitter jag gärna:)

MammaElva sa...

Åh, vilket kalas! Och så snygg du är.. matchar ju in i hemmet perfekt!
Jag hamnar ofta i soffan i vardagsrummet... men favoritplatsen är nog framför brasan i bibblan :)

Ha en fin dag! kram

Fröken Pyssel sa...

Så fin bild och å vad fin du är!

Har glömt att svara ang. smycken, men jag gör lite olika beroende på vad jag gör, men de verktyg jag använder är oftast tänger för att klippa av kedjor och fästa ihop med ringar osv.

Emma sa...

Vad du är söt!
Min favoritplats är sängen vilandes middag med katten Bosse på magen och katten Siri vid huvudet :)

FlickornaLundgren sa...

Men tänk, vilken fin bild det ändå blev tillslut :)

Favoritplatsen? Ingen aning... Soffhörnet kanske, där sitter jag oftast vare sig jag pluggar, ser på film eller umgås. Eller sängen kanske? Jo min härliga säng är nog favoritplatsen :)

Kram
/Anna

Jenny sa...

Där ser du ut att trivas! En härlig favoritplats ser det ut som.

Själv måste jag säga soffan, iaf just nu. Vi har nyligen köpt en ny och den är så skön, så skön. I gamla huset var min favoritplats på kontoret.

Ha det bra!
Jenny

C sa...

Haha! Jag kan se framför mig hur du springer fram och tillbaka :) Min favoritplats är helt klart soffan!

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Hej fina du! Vilken härlig plats du hamnade på till slut, i ditt letande efter favoritplatsen.

Min favoritplats är vår TV-soffa just nu, stor, mjuk och rymlig för hela familjen.

Kram Victoria

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...