tisdag 4 september 2012

Rosett kuddeEn lila rosettkudde till vår säng

Mjuk och blänkande sammet..


Tisdag och syföreningsmöte, mitt allra första så jag är lite nervös. Initialt startade jag bloggen för att "få tummen ur..." och ta tag i mina projekt som jag så gärna vill göra. Med bloggen så blir jag triggad att färdigställa och visa upp, jag får nya idéer och min kreativa sida får leva ut! Men nu tar jag alltså ett steg till och ska delta i mitt första virtuella symöte, hur kul är inte det?! Det är bloggen Husmorsskolan som håller i mötet och deltagarna lämnar länkar till sina bidrag. Kaffet dricker jag under tiden jag skriver det här inlägget! :)

För ett tag sedan när jag och maken "battlade" vid sängbäddningen (jag hävdar fortfarande att jag är den bästa, mest noggranna av oss...) så skojade maken till det och gav kudden en ordentlig tillpuffning så att den blev lite rosettlik. Aha, tänkte jag det kanske kan vara något att pyssla. Sagt och gjort, i helgen när vädret var precis perfekt för innepyssel så sydde jag ihop denna rosettkudde. Vet inte riktigt om jag gillar den eller inte. Kanske lite för romantisk för mig, eller är den lite kitchigt kul? Jag sydde helt enkelt en vanlig rektangulär kudde, sydde sedan ett band som jag sydde ihop och trädde runt kudden. Det här får alltså bli mitt bidrag till mitt första syföreningsmöte!

Ha det bäst! SandraUppdatering den 120913

"Blogghoppade" lite ikväll och upptäckte detta! Fint värre men känns lite pinsamt för jag hade verkigen verkligen inte sett den innan jag gjorde min... bara så ni vet!

12 kommentarer:

AnNie sa...

Vilket bra tips, den ser så fin ut. Det kan säkert bli super nackstöd. mvh Annie

schousnigel.se sa...

Hvilken super ide :D

creando sa...

Jättefin! Den gillar jag mycket så den får hamna på min todolist :)

Kramar

Oh la la sa...

Snygg!

x-handarbete-pyssel sa...

Snygg! Sätter igång idéer i huvudet... Men nej, nu ska hon samla sitt förnuft och inte påbörja nytt! :-)

Susanne Johansson sa...

snygg!Det blev en 5 poängers här hos mig med

Stina sa...

Jag tycker kudden blev jättefin!! Blev sugen på att göra en själv, fast inte till sängen (den bäddas minuten innan vi lägger oss) men kanske till soffan :-)

my white mess sa...

Kanon ide´
Kram Malin

Karin sa...

Jättefin! Och om man gör en tillräckligt stor kan man ha en stor rosett i huvudändan istället dör sänggavel om man inte har nån. Och är man två som delar sängen kan man ligga och läsa bredvid varandra, med huvudena på varsin rosettsida. Himla fint :)

Meam Die sa...

Haha, där fick han. *ler* Gör om den rosetten om du kan *fniss* Jättefin!!!

kram kram Malin

Bara Sara sa...

Åh så fin och vilket härligt tyg du gjort den i!

Fröken Pimpinett sa...

Jättefin tycker jag! Och den perfekta lila nyansen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...