måndag 10 september 2012

Jag drömmer...

en naturbegåvning!?


Så var det redan dags  för del 2 i utmaningen "Jag" som Elvornas hem dragit igång, för att få veta lite mer om personen framför skärmen, dagens utmaning: Jag drömmer...

Jag drömmer om att det en dag visar sig att jag är en naturbegåvning, på någonting... När jag vid 27 års ålder skulle ta körkort, drömde jag innan första körlektionen om att körskoleläraren skulle utbrista - Men Sandra, vi har aldrig varit med om något liknande, du kör ju helt felfritt, fullärd, en naturbegåvning!! vi bokar uppkörning imorgon! Men så var inte fallet... Fast 80 körlektioner, många timmar övningskörning med en snäll kollega och mååånga pengar senare klarade jag iallafall uppkörningen på första försöket!

Höggravid, med en semla i magen omdagen slog jag sturskt vad med min chef om att jag minsann skulle komma iform rekordsnabbt och kunna springa milen under 45 minuter, (jag som bara sprungit vårruset och tjejmilen en gång tidigare och då precis under timmen...) jag drömde om att jag var en naturbegåvning... Nu när vadet löper ut har jag inte sprungit en kilometer pga skadade vrister, rekordformen lyser med sin frånvaro och jag inser att löpning inte är där jag kommer att glänsa. Det blir till att se sig besegrad.
Jag är inte heller någon naturbegåvning på matlagning, klättring, paddling, makramé, frivoliteter, trädgårdsarbete... Men sluta drömma kommer jag nog inte!

Vad drömmer du om?

//Sandra

12 kommentarer:

Jennifer sa...

:) Härligt, det är ju friskt vågat - hälften vunnet - heter det inte så?
Sedan vad gäller springandet - Det där hinner du ta igen - nästa år ;)

Men visst finns det saker du är bra på! Blogga till exempel :)

Ha en underbar Måndag!

MammaElva sa...

Haha, ja tänk om man bara vore naturbegåvning på något. Inte behövde kämpa med allt man tar för sig...
Men jag är i alla fall en hejare på att drömma ;)

ha en fin dag, goa du!

Kram

Änglarnas hus sa...

Haha.. ja tänk om du hade klarat uppkörningen direkt!! Jag förstår hur du drömmer..det vore fantastiskt om man hade den förmågan..
På Nyhetsmorgon i morse var det en författre oh pratade just om detta..att vi alla har en inneboende talang..hon visste visst också hur man skulle hitta den..det kunde man läsa i hennes bok..hmm..

Ha en fin dag..själv ska jag fortsätta att drömma om Italien!!

Kram kram Sanne

Catha sa...

Ha , ha.. jag är likadan. Mest hoppas jag att jag en dag ska vakna och ha förstått att jag är en naturbegåvning när det gäller musik och sång... att alla mina falska toner och min totala brist på taktkänsla bara var en liten miss.

AnNie sa...

Ha.. Du närmar dig iallafall naturbegåvning på att skriva intressant . Ang din fråga så önskar jag att jag var en naturbegåvning på att sticka, frågan om hur jag stickat mina tovade vantar är enkel ta vilken favoritvante som helst, sticka en betydligt större i ullgarn, jag körde i tvättmaskin 50grader. Ha det gott

Queen of Kammebornia sa...

Sluta aldrig drömma! Du är bra och fin!

maria syr och så vidare sa...

Haha, ja det där känner man ju igen. Är helt säker på att du är en talang på många saker och jag tycker mig ha sett flera skymta förbi här på bloggen!

FlickornaLundgren sa...

Hahaha, du är underbar! Härlig dröm :) Det är klart att du är en naturbegåvning på någonting, du har bara inte kommit på det än ;)

kram
/Anna

Rafaellascreativa sa...

Alla kan vi bli något stort om vi tror och kämpar för det i vår lilla värld, så rolig är du och förmågan att skriva på ett ärligt roligt vis har du, du fick mig att le nu, mvh Carina

Fru Vallmo sa...

Härlig skriven! Men du har ju redan en naturbegåvning, du når andra människor, man fastnar ju på ditt skrivande!
Kram

Helén sa...

Jag vet att du har naturbegåvning.
Så som jag minns det var du otroligt duktig på att rita och framför allt var du duktig med allt vi fick göra på syslöjden. Kommer du ihåg våra byxor vi sydde i samma tyg? Jag kan lova att mina blev inte alls bra och gömdes långt in igarderoben.
Hakade inte även du på patentstickningen? Har för mig det och jag också för mig att din tröja var så otroligt mycket finare än min (min hade 3 meter långa ärmder och slutade typ under bysten)

Du är en naturbegåvning på många sätt!!!

Kram H

Emma sa...

Har själv den drömmen. Tänk att få vara riktigt bra på något. Tycker du verkar vara bra på väldigt mycket.
Ha en härlig fredag! Kram

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...