måndag 16 juli 2012

Omväxling förnöjer

Djurgårdsfärjan i strålande sol

Kaknästornet mot mörka moln timmarna innan


Idag styr vi hemmåt efter några dagar i huvudstaden. Vi har hunnit med att besöka gammelmormor, cykelaffärer, flanera i stan, promenera längs strandvägen, besöka Skansen, titta på vargar, björnar och älgar, jaga bort fåglar av alla de slag som ville åt små pojkars mat. Betala karusell och trösta gallskrikande barn som när allt kom omkring inte alls ville åka! Fjärilshuset, promenad i Hagaparken, fabriksbutiken på Gustavsberg där blivande kakfatspysslande mamman ruinerade sig (inte riktigt men billigt var det inte...) För att avsluta med Ulriksdalsslott och trädgård och ett trädinköp!

Omväxling förnöjer, eller hur!?
// Sandra

3 kommentarer:

Anna-Maria sa...

Japp det behövs omväxling!Jag skulle behöva det nu känner jag men det ordnar sig!Vad blev det för träd och var ska det stå undrar trädgårdsmästaren?

MammaElva sa...

Hihi, vad ni hunnit med! :)

Svea sa...

Hmmm, det blev inget träd :( Jag har ju haft senaste veckans inlägg schemalagda o således skrivna i förväg. När vi kom till trädgården insåg vi att något träd inte skulle få plats i fullpackad bil o takräcket låg hemma! Hade funderingar på Japansk lönn eller Rönnsumak men blev tipsade om o började fundeta på en uppstammad Smalbladig silverbuske. Trädet ska stå i en rabatt med syrenhortensia, kärleksört, buxbom, funkia, snöbollsbuske, randgräs, liljor och astilbe. Rabatten vetter mot grannens tomt o bildar lite avskärmning! Har du något förslag?! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...