tisdag 10 juli 2012

Livskraft som heter duga!

klätterros överöst med knoppar


Visst är den väl fantastisk, vår klätterros som vi på hösten för två år sedan var tvugna att flytta på då vi skulle dränera om. Den såg lite medtagen ut veckorna därpå, sedan kom snön. När snön smälte bort förra våren trodde vi att den inte skulle komma igen, men jodå den levde. Ett par stackars grenar orkade den ge kraft åt men inga rosor men titta nu, den är helt översållad med knopp och jag ser spänt fram emot när de slår ut!!

// Sandra

5 kommentarer:

Veronica sa...

Åh, vilken fin ros. Har du möjligtvis något namn på den? Blommar den nu och framöver? Jag har en honungsros men den börjar att vissna ner nu...snyft.nu får jag vänta ända tills nästa år innan jag kan njuta av den igen. Jag skulle så gärna vilja ha en till, en vit som luktar gott.

Hoppas att du har det bra på din ledighet .

Kraaaam Veronica

Emma sa...

Jättesöt ros minsann! :)

Sityliv sa...

Mycket tjusigt! Man blir så väldigt glad av blommor i trädgården. Mer än jag trodde. Jag märker det särskilt nu när sambon inte pratar om annat än att gå fram med jordfräs i trädgården för att börja om från början. Och rosor är alltid väldigt fina, särskilt när de får växa utomhus. Kramar!

Paulina sa...

Känner igen det där ;) Vi trodde att vi sagt hejdå till två rosor när syllbytarna inte bara jämnade dem med marken, utan även lämnade klumpar av puts kvar på platserna där rosorna stod. Men icke!
*lycka*
Kram

virka liten kaka sa...

Hej!
Klicka du på bok bilden uppe till vänster i bloggen kommer du in så du kan se bilder på innehållet så kan du se vilka mönster som är med.
De är alla bakver som jag har i bloggen.

Hälsnignar Catarina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...