måndag 18 mars 2013

Helt normalt virkintresse?

Våriga tjejiga mobilfodral

Med en liten virkad rosett

Till prinsessan på ärten?

Vilken färg ska jag ta idag?

Ni som följer mig på Instagram har sett färgerna och att jag virkat lite i helgen. Jag fick för mig att virka ett mobilfodral, det var ju ett tag sedan. Men efter ett, blev det ett till och ett till. Virkade med halvstolpar och liten picot kant upptill, men annars precis som de tidigare mobilfodralen som du hittat mönster till här. På det grå en rosett och det kan det mycket möjligt bli på de andra två också. Men, undrade mannen varför gjorde du tre? Hmmm... Eh, det blir ju snyggare att fota fler!? Helt normalt?

I lördags fick jag lite tid för mig själv, mannen åkte skidor och pojkarna sov, vad gjorde jag då? Jo, jag tvättade upp mina grytlappar för att få bort damm, os och loppislukt. Det är väl en helt normal grej att göra när man får lite tid? Igår kväll kände jag mig äntligen pigg nog att träna och tog en halvtimme på trainern, roade mig med att titta på ett youtube klipp om hur man virkar "crocodile stitch", också helt normalt va?!

Ikväll ska jag iväg på syjunta, tur att det inte är min tur för syrummet är helt upp-och-nedvänt, jag håller på och rensar bland tyger, garner och annat för att slippa drabbas av ångest varje gång jag sätter min fot där. Har gjort en del fynd, och även hittat en del som jag inte kan förstå varför jag ska ha kvar. En kasse med tyg är redo att lämnas till dagis för pyssel och ett par högar ska jag ta ställning till om det kan vara värt att sälja. Några godbitar kanske vänner vill ha och övrigt sorteras upp så att det är lätt att hitta. Ikväll tar jag alltså  med mig en virkning och åker iväg för fika, snack och inspiration! Kan hända att det blir ett mobilfodral i krokodilvirkning... Hur många virkade mobilfodral kan man behöva och vad gör man om det blir några över?

Önskar dig en fin start på veckan!
//Sandra

7 kommentarer:

Annika GW sa...

Tycker att man kan ha ganska många så att man kan matcha till kommande vårklädslar! Annika

Meam Die sa...

*haha* Ja, du är ju bara för skön! Klart man kan ha hur många som helst... det måste ju matcha :)

Jag tycker de är jättefina!

kram kram Malin

Melinda sa...

Åh, önskar att jag kunde virka... får nog ta och se till att lära mig det.

Fint!
/Melinda

Edith och jag sa...

Du är för rolig du! Jag är helt säker på att det är normalt :)
Kram Maria

Sara Jakobsson sa...

Jag satt också och tittade på croc-stitch videos i går!

Annlin:s sa...

Vilka fina mobilfoderal. Var de svåra att göra?
Kram
Anneli

Fröken Pyssel sa...

Det är verkligen helt omöjligt att sluta när man väl börjat virka :-D De där är ju helt perfekta presenter!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...