söndag 16 december 2012

Söndagsbilden

Kanel, russin och apelsin

Den hemmagjorda glöggen har hällts på flaska

Och står färdig i väntan på jul!

Idag har jag gjort min egen glögg, kryddad med apelsin, kanel, russin, nejlikor, ingefära, kardemumma och pomeransskal. Det doftar jul i hela huset och som grädde på moset så skivade jag några apelsiner och torkar dem på svag värme för att senare få tjänstgöra som dekorationer! Kika in till fabriken för att se fler fina söndagsbilder!

Stort TACK till alla er som deltog eller kikade in till mig i gårdagens Härmapa! Tyvärr strulade länkningen för Meam Die och Dreams of me, och jag är ju inget tekniskt geni som kunde lösa det så klicka på namnen så kommer du till deras inlägg. Var det någon annan som ville lämna länk men inte lyckades? Jättekul att  ni vill vara med och jag blir sjukt smickrad och glad att det faktiskt var flera som ville härma mig! :)

Glad, trevlig och fantastiskt mysig 3:e advent!
//Sandra

5 kommentarer:

Ananas sa...

Mums, ser ut att vara gott :)

Petra / Popetotrora sa...

Kul att göra egen glögg. Jag har tänkt göra det flera år, men det blir liksom aldrig av. Kanske, kanske att jag äntligen får till det i år. :)

Anneli Linder sa...

Ser gott ut!!
Kram
Annlin:s

Edith och jag sa...

Kan tänka mig att det doftar ljuvligt.
Jag missade Härmapan totalt igår! Var först på julmarknad hela dagen och sedan på kalas. Väl hemma stupade jag i säng och hade inte en tanke på Härmapan. Nästa gång ska jag hänga på.
Kram Maria

LissenTo sa...

Låter gott med egen glögg och så fint du har dekorerat flaskan!

Ha en fin start på veckan. // Lissen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...