torsdag 27 december 2012

God fortsättningNågra träkulor, en röd och en rosett


... Mitt julkuliga halsband!

God fortsättning, jag hoppas att julen varit bra! Vi har haft det bra, jättebra! God mat, hoppade över julbordet och lagade en trerätters med jultouch istället, bästa sällskapet och lagom lata dagar med bus i snön, mys vid brasan, sällskapsspel och film.

Jag lovade bild på mitt halsband som jag snabbpysslade ihop innan julmiddagen med jobbet, hade det på mig även på julafton och kommer att användas ända fram till påska! ;)

Idag är det vardag igen för många, men jag har faktiskt semester och ska fortsätta med mysbusiga dagar med mina små, lite pyssel och framförallt bekanta mig med min nya följeslagare en Iphone5. Min gamla telefon en Samsung Galaxy Ace som spräckte skärmen i juni och som sedan i oktober krånglat allt mer och stängt av sig själv lite hipp som happ, har gjort sitt. Men in i det sista fick den vara med och bilderna ovan är tagna just med den och sedan beskurna och filtrerade genom appen Vignette Demo. En favoritapp som jag nu inte kan hitta till min Iphone... Tips på bra foto appar någon?

Önskar dig en fin dag,
Sandra

9 kommentarer:

Queen of Kammebornia sa...

Så fint at du haft en bra jul! Stora kramar till dig!!!

Queen of Kammebornia sa...

att... :)

HönaPöna sa...

snyggt... kan väl användas till midsommar med, kanske! :-)

Bara Sara sa...

Så fint det är det där halsbandet! Och roligt med ny telefon! Kram Sara

Ananas sa...

Jättefint! God fortsättning :)

Annika GW sa...

Läckert halsband! Gillar den röda kulan. Mycket effektfullt! / Annika

Anneli Linder sa...

Du verkar ha haft det jättebra i jul. Det har jag också. Jag har jobbat idag och jobbar imorgon med, men sedan är jag ledig till och med den 7 jan.
Kram
Annlin:s

creando sa...

Snyggt! Och alldeles härligt personligt!

Fröken Pyssel sa...

Jättefint!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...