onsdag 20 juni 2012

Sista chansen för utlottningen!


Idag är sista dagen för att delta i utlottningen av 2 st virkade mobilfodral ca 8x12 cm, passar Iphone och samsung, säkert de allra flesta telefonerna. Vill du inte förvara telefonen så kan du ha det till pennor, kulor, glasspengar eller varför inte en näsduksförvaring för sommarens alla bröllop..? Blått med blomma eller grått med bokstavpärlor och rosett. Lottar även ut en presentförpackning med 4 st virkade chokladbollar och sytt strössel, ca 3,5 cm i diameter.

Välkommen att delta, alla kan vara med! Vinnarna presenteras på midsommarafton!


Så här gör du:
1 LOTT om du lämnar en hälsning där du skriver vad du gillar /gillar mindre med min blogg
+ 1 LOTT om du gillar Sveas på facebook, google eller bloglovin.
+ 1 LOTT om du länkar med tävlingsbilden i din blogg eller delar på facebook.

Skriv i kommentaren hur många lotter du tar!
Du som inte har någon blogg, skicka ett mail till sveaspunkt med din mejladress så att jag kan kontakta dig om du vinner!

Lycka till!

5 kommentarer:

Stina Lilja sa...

Mest av allt gillar jag att det är du Sandra, som driver bloggen. Lika pysslig och kreativ som vanligt. Är lite avundsjuk för att jag tappat bort min pyssliga sida, men den kommer väl tillbaka förr eller senare antar jag. Du inspirerar och lockar. Kram!

Victoria - Elvira Spekulerar sa...

Oj, det här har jag visst missat, jag norpar till mig två lotter i sista minuten då, genom att gilla dig på fejjan och så genom att tala om att jag gillar din blogg för att du är en inspiration för en pysselanalfabet som mig :) .

Kram Victoria

Camilla sa...

Hej Sandra! Längesedan jag gav nån kommentar nu, men kikar in titt som tätt ändå!
Det bästa med din blogg är att man blir glad av att läsa den. Den är liksom färgglad och kort och konsist med en liten knorr på slutet liksom.. :) det sämsta är att den ger mig prestationsångest för jag är så dålig på att pyssla.. :) Jag gillar ju redan Sveas på facebook, går nog inte att gilla igen! ;)
Ha en toppensommar med grabbarna! Kram C

creando sa...

...och jag håller tummarna :)

Sityliv sa...

Såklart jag tänker hoppa på tåget när möjligheten finns kvar! Jag gillar ju din blogg jättemycket med all härlig inspiration och kul läsning. Du är bra på att skriva, alla är inte det. Det finns inte precis något jag ogillar men om jag fick önska något skulle det vara fler bilder eftersom du är lika duktig på att fota fint!
Jag gillar på bloglovin eftersom jag fattar hur man gör det ;o)
Kramar Katarina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...