tisdag 5 juni 2012

Hur man klär sig för att få snygg häck

Handskar, sockor, stövlar, långkalsonger, snickarbrallor

Skitiga naglar, underställströja, regnjacka...


och mössa!


Det är juni, vi bor visserligen i "Norrland" eller precis mitt i Sverige för att vara exakt, är det då rimligt att man ska behöva ha underställ, extra tjocksockar, gummistövlar, handskar, snickarbyxor, regnjacka och mössa för att inte frysa ihjäl när man klipper häcken!?

Hur ser din trädgårdsoutfit ut?!

// Sandra

10 kommentarer:

MammaElva sa...

Ja visst är det galet att behöva vara så påklädd! Regn/vinjacka är ett måste! Tycker synd om alla som tar studenten nu...
Ha en fin dag i det tråkiga vädret!
//Elin

Anonym sa...

Är bara ute i trädgården då det är varmt och soligt! :) Då är det kjol och linne som gäller.
Ha en härlig dag!

Sityliv sa...

Nej verkligen inte! Under all kritik vädret! Här är mest sonen ute, han tål vilket väder som helst! Jag kliver i fuskfoppatofflorna i världens mest hiskeliga färg och går en i kvartscirkel på altanen och in igen. Fast det är sant, häcken hade behövt klippas...
Kram!

Paulina sa...

burr. förstår inte vart värmen tagit vägen... Jag springer runt i mannens fleece. För den är skönare än min. och har fickor. Men det är han lyckligt ovetande om.. ;)

mest virkat sa...

Här är det hängselbyxor från blåkläder som gäller. Och skor med stålhätta (INTE kul att få en stock på foten annars när man klyver ved). Men jag tycker faktiskt att min blåkläderoutfitt är rätt snygg :-) Svar på frågan om hur jag hinner...Jag virkar istället för att städa.Skulle min mor se mitt svar skulle hon svimma eftersom hon vet att det är sant. Hon är pedant och jag har blivit motsatsen. Fin blogg du har!

Fröken Pyssel sa...

Men åh, jag som trodde jag skulle få en bra beskrivning på hur man får en snygg.. häck, du vet rumpa ;-)

Ditt jobb låter jättekul! Vad har du för utbildning?

creando sa...

Bästa modetipset ever :) :)

Själv klär jag mig i kjol och linne, utrustar mig med en kopp kaffe och tidning. Sen kikar jag lite under lugg medan maken klipper. När det gäller just häcken alltså¨:)

Kramar

Edith och Jag sa...

Vilken rolig rubrik på inlägget! Håller med dig om att vädret är minst sagt tråkigt! Igår kväll var jag ute och vattnade iklädd fleccetröja och regnställ. Ja regnstället var inte skydd för något regn för här är det åtminstone uppehållsväder men väl ett skydd mot den kalla vinden.
Kram Maria

Mamma till 4 sa...

Jag är sällan i trädgården men om så vore så tror jag att jag skull klä mig precis som du! Iskallt!
Kram!

Fröken S sa...

Min trädgårdsoutfit beror på om jag har jobbat innan och bara tittar till trädgården, då blir det jobbkläderna. Ska jag jobba i trädgården på en ledig dag blir det nog ett par slitna jeans (ett par gamla avklippta med färgfläckar om det är varmt) och en fleecetröja. Mössa vid behov! Min klädsel liknar din helt enkelt!

Bra rubrik på inlägget!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...