torsdag 13 februari 2014

Vabruari - Jadå, den kråksången kan vi...

Hmm, bara ett axplock bilder "selfies" från en 4 årings infall

Mamman har också gjort en och annan selfie senaste dagarna...

Här på bloggen har det varit tyst,  jättetyst och virknålen har legat alldeles alldeles stilla... Vabruari stavas orsaken till det. Det började med att stor fick feber, sedan jag, mannen, bebis och liten. Hög feber, djup rosslig hosta och näsor som fått snytas till den grad att vi typ badat i näsdukar (precis som det brukar vara i vissa rekklamfilmer...) Hela förra veckan låg vi till sängs, som tur var hade jag och mannen några timmars fördröjning mellan frossa och feberattack så vi fick turas om att vara tappra och åka till affären för att fylla på förråden av yoghurt , näsdukar och värktabletter. Nu är mannen tillbaka på jobbet, storkillarna har gått på dagis men för egen del toppar jag förkylningen med en liten bihåleinflamation!

Men för att pigga upp den trista tillvaron med bacilller och regntung himmel så gjorde jag ett klipp häromdagen, chipp chopp så blev jag korthårig... Ovant men inte panikslagen. Tar väl ett tag att hitta sin styling men känns helt ok. För knappt ett år sedan gjorde jag mitt första klipp från väldans långhårig till halvlånghårig, det kändes superläskigt men nu kändes det bara pirrigt! Åh, vad modigt säger många, men äh, vaddå det växer väl ut igen?!

Virksuget börjar komma tillbaka, har några liggande projekt, några nya idéer och så var det ju den där "moodblanket" som jag redan lessnat på, och har ju kommit ganska mycket efter nu när det inte har virkats någonting på flera flera dagar, hmm 365 rutor? Näe, tror inte det, tror snarare att det blir en modifierad januari-februarifilt lagom till bebis.

Har du drabbats av vabruari? Eller har du fått OS feber?

Ha det bäst! //Sandra

5 kommentarer:

Rumpetuss sa...

Välkommen tillbaka efter alla baciller! Snygg frissa!! Riktigt coolt!! Ser fram emot filten - oavsett storlek! Hoppas Bihålorna repar sig snart! Ha det gott!

HönaPöna sa...

här har vi både haft vabruari och är just nu definitivt drabbade av os feber... och så har jag chop-chopat av håret med. Gillar det kort, förstår inte varför jag får för mej att växa ut det med jämna mellanrum?! Ditt ser jättefint ut!
Krya på dej...

Karin sa...

Åh, snyggt och fräsch med kort frisyr! Jag gjorde detsamma förra hösten och fick nån energiboost av att se mig med nya ögon.
Klart det växer ut! Snyggt, snyggt!

Borgmästaren sa...

Jättesnygg frisyr! Helt rätt att klippa!

maria syr och så vidare sa...

Haha, känner igen det där. Ibland när Lilla S har lekt med mobilen kan man behöva radera en 20-30 bilder, fast hennes selfies föreställer oftast insidan på hennes hand! :) Supersnygg är vad du är i vart fall, schyst klipp!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...