fredag 7 februari 2014

Härmapan - Virkad Mike Wazowski

En virkad Mike Wazowski


Litens nya leksak!

Använd denna bild för att visa att du också är en Härmapa!

Välkommen till Härmapan! Sammankomsten där vi härmapor delar med oss av våra efterapningar och inspirationskällor! Läs mer om hur det går till här!

Virkmästarinnan Kungen & Majkis har gjort det coolaste virkade bokmärke man kan tänka sig, Mike Wazowski, en av karaktärerna i Monsters Inc! Men här hemma går det inte åt så mycket bokmärken... Vi läser mest "Ta fast Fabian" "Skrotnisse" "Emil i Lönneberga" och Bamsetidningar... Men en så cool virkelivirkad figur med långa ben, ett öga och små horn måste ju kunna bli till en fantastisk leksak till liten! Storebrorsorna tycker att det är häftigt att lilla lillebror har en Mike Wazowski som leksak hängande i babygymmet! Och liten själv är ju som värsta ghostbustern och greppar självsäkert ett monsterben!

Jag virkade i Järbo soft cotton, limegrön 8847. För att Mike skulle bli lite barnsäkrare så kortade jag av benen till 30 lm istället för originalets 50. Ögat virkade jag med Tilda garn i svart, turkos och vitt. För att Mike ska kunna hänga med liten i gymmet så sydde jag fast en liten ögla.

Vad har du inspirerats av, har du apat efter någon? Ser fram emot att få ta del av era bidrag!

Trevlig helg!
//Sandra

Välkommen att delta, använd länkverktyget nedan för att lägga till länk till ditt bidrag! Glöm inte att länken ska gå till ditt aktuella inlägg (ej till bloggens startsida) och att inlägget innehåller länk till inspiratören, till mig samt härmapans bild!


2 kommentarer:

dammråttor och rabarber sa...

Underbar bild på lillkillen! Och härlig grön härmapa, klockren kopia på Mike. Hann inte med någon härmapa själv idag. Fin helg till dig.
Kram Lisa

maria syr och så vidare sa...

Underbar! Har beundrat originalet tidigare och din är precis lika fin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...