tisdag 7 januari 2014

Årets första...

Bläckfisk!

Kramas med lilla litens bläckfisk...

... Men årets sista kommer det inte att bli!

Syföreningsmöte...? Det är iallafall tisdag och tisdag brukar innebära syföreningsmöte hos husmorsskolan, tisdag innebär också dagisdag för mina "stora" grabbar och tisdag innebär att vår närmaste loppis har öppet!

Lillebror har blivit väldigt liten sedan lilla lillebror kom till världen, han vill vara bebis, sitta i min famn mest hela tiden och leka med lilla lillebrors bläckfisk. Men sedan tog han ett nystan ur min garnkorg och sa att han ville ha en egen bläckfisk, en röd. Ögonen skulle däremot se ut som på ugglebrorsorna och munnen vara glad, eller inte glad... Så den fick bli sådär halvglad! Nu vill storebror också ha en bläckfisk, en svart och vit med randiga ben och tröja och...

God fortsättning!
//Sandra

8 kommentarer:

Linda sa...

Du är en jävel på virkning! ;-)

Karin-Ida sa...

Fint!

Anna sa...

Vad fina saker du virkar. Gillar skarpt dessa bläckfiskar!

Fia sa...

Söta.

Fidike sa...

Så söta!

Borgmästaren sa...

Loppis och dagisdag! Låter underbart! Jag kajkade runt till grannstäder och undersökte loppisar med baby när de andra två var på fritids och skola. Underbar tid. Underbar men kort! Stående inslag på min födelsedag nu - heldag loppisbesök i någon grannstad med tillhörande middag. Barnen får en femtiolapp var att spendera och sedan är de nöjda.

Borgmästaren sa...

Snyggt! När vi fick sladdisen provade vår 6-åring alla bebisens prylar - vagnen, babyskyddet i bilen, babybjörn (den delen gick mindre bra), åkpåsen, blöjorna och napparna. Det gick över, tack och lov.

maria syr och så vidare sa...

Underbar! Med härligt stirrig blick!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...