lördag 29 juni 2013

Härmapan - prickig kopp med fat

Kopp och fat har fått prickar...

... prickar som målats med porslinspenna.
Använd denna bild för att visa att du är en Härmapa!


Det är länge sedan jag köpte porslinspennan men jag har inte riktigt kommit mig för... Men när jag såg den fina koppen hos "Maria just do it" så kunde jag inte låta bli att apa efter! Kopparna hittade jag för en tia styck, fina som de är men med lite grå prickar tycker jag att de blev riktigt lyckade!

Som vanligt så är alla, vem som helst,lång som kort, bagare som sömmerska, pysslare som grafiker, gammal som ung välkommen att delta i Härmapan. Det går ut på att du visar upp någonting som du apat efter någon annan, i ditt blogginlägg bör du ha med bild på vad du gjort, vem/vad du apat efter, Härmapans bild i inlägg eller på din blogg och såklart länkning till detta inlägg. Länk till ditt bidrag lämnar du med hjälp av länkverktyget nedan! Vill du läsa mer om Härmapan kan du göra det här!

Trevlig helg!
//Sandra


6 kommentarer:

Susanne Johansson sa...

snyggt! Och enkelt. jag gillar härmeapan för ofta när jag plockar idéer gör jag om dem. Men här får jag anstränga mig extra för att följa en mall. det är lärorikt.

Bara Sara sa...

Snyggt! Tänk att det är så enkelt att förändra koppar för tian stycket!

Annlin:s sa...

Snyggt och fint!
Kram
Anneli

HönaPöna sa...

verkligen fin-fina...!
Och här har jag missat att det är härmapan idag, ska gå och göra ett inlägg på direkten! :-)

Edith och jag sa...

Så snyggt! Idag sitter jag i bilen på väg hem från Gotland och kan inte bidra med någon härmapa. Siktar på att vara med nästa gång :)
Kram Maria

fröken garntrassel♥ sa...

vilken kul ide!!!behövs inte så mycket igentligen,men de blev så fina ändå!!!
ha det gott!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...