onsdag 15 maj 2013

Ibland måste man och ibland inte...

Gula gummistövlar, ett måste om man är 3 år och gillar gult!Nu har jag varit sådär oförskämt frånvarande igen, inte ett inlägg på över en vecka... Skäms! Eller det gör jag faktiskt inte, för tiden som jag inte ägnat åt pyssel, fotande och bloggande har jag hängt i trädgården, med mina grabbar eller funderat ihop med mannen. Fönsterbyten pågår för fullt, panel ska bytas och i helgen inhandlades och planterades två träd! Vi har surfat, bläddrat i böcker tyckt och inte tyckt om "tvåfasad 125:a" eller "enkelfasad 145:a" Sorbus dodong, plymspirea, ginnalalönn eller kanske magnolia...

Medan vi funderar vidare, kan du fundera på om du vill vara med i Härmapan som strålar samman på lördag igen! Alla är välkomna, inspireras, härma, hylla och dela!

Önskar dig en toppendag!
//Sandra

5 kommentarer:

dammråttor och rabarber sa...

Verkligen solgula fina stövlar, lyser upp regniga dagar!

Edith och jag sa...

Så bra att du inte skäms! Underbara gula stövlar :) Man blir ju glad när man ser de. Ska försöka bidra med en härmapa men kan inte lova ;)
Kram Maria

annamariaelle sa...

Alla de träden är kanonfina! Vad blev det? Ginnalalönnen och rönnen har ju fin höstfärg, ett extra plus!

Melinda sa...

Min äldsta dotter älskade också gult när hon var liten... allt skulle vara gult tills de började rimma på dagis "gult - fult". Då var inte gult favoritfärgen längre.
Trevlig kväll!
/Melinda

Johanna | Tillvaron.se sa...

Man får ha gula gummistävlar när man är 28 också va. Jag tyckte de var bedårande!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...