måndag 23 mars 2015

Törnrosa sov i 100 år...

Hamra fjäll mars 2015

... Bara 99 år och 9 månader kvar då, för denna stackars blogg... Nej, det var väl inte riktigt meningen att det skulle bli ett sådant långt uppehåll som 3 månader och 6 dagar! Men, jul, nyår, att börja jobba igen efter föräldrarledigheten, försöka hinna mysa och hänga med i barnens värld några få timmar på kvällen, träna lite och som grädde på moset en toal skaparkris har gjort att just bloggandet inte blivit prioriterat. Vad ska jag skriva? Varför då? Vem är intresserad?

Jag har förvisso en intensiv uppdragsgivare i mellankillen som fyller 4 år om en knapp vecka, nästan dagligen ber han mig att virka några "elesanter" till honom, han är nämligen inne i en elefantperiod som han själv säger och de jag tidigare sytt och virkat samt den han fick i julklapp av tomten räcker inte för hans elefantpatrull... Jag har även fått en beställning på en elefantsnabel som det ska gå att dricka och spruta vatten med... men inte ens det får igång min skaparlust. Jag har inte virkat, stickat, sytt eller ens pysslat på 3 månader!

Tror att det är dags att rycka upp sig nu, våren nalkas och nya krafter kanske kommer med solen?

//Sandra

6 kommentarer:

Trixiyo sa...

känner igen det där men då får man helt enkelt låta det va så smyger sig skaparglädjen tillbaka när den är redo.. går inte tvinga fram den.. solen brukar ju väcka liv i en så hoppas den väcker liv i din skaparglädje med.. =)

Rumpetuss sa...

Välkommen tillbaka!!!

sveas punkt. sa...

Ja, så är det nog! Tack!

sveas punkt. sa...

Tack, snälla! :)

maria syr och så vidare sa...

Jag är intresserad, du gör så mycket fint!
Tre månader, det var inte farligt! Själv råkade jag ta en oplanerad paus på nästan fem :) Sånt är livet, inspirationen kommer när du minst anar det. Och en elefantsnabel borde väl gå att göra av nån slags vattenslang, ev med ett virkat fodral...

Anna sa...

Förstår så väl men vill också att du skall veta att dina inspirerande inlägg har varit saknade och jag hoppas att du kommer tillbaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...