tisdag 26 februari 2013

Syföreningsmöte - Mössa med knappar

Knappar i våriga färger...

sydda lite slumpmässigt på en vanlig mössa

Blir en fin dekoration

Som dessutom matchar övriga kläder!!


Igår hade vi den allra första träffen på vår "syjunta" eller vår kreativa-snack-och-fika-träff som det i själva verket blev! Mycket snack och lite verkstad skulle man kunna säga, eller en träff full av sprudlande idéer, viljor, engagemang och kaffe... Vi fikade och snackade, bläddrade i lite böcker, pratade om virkning, växande högar av tyger och garner. Vi funderade på att kanske ha bytesträffar för att bli av med växande högar och bygga på nya. Vi pratade barn, betonggjutning, nålfiltning, pappersstansar, washitejp...

Skoj, men inte en endaste maska på den nya mössan till liten blev virkad, inte ens en endaste knapp på mössan ovan syddes för det gjorde jag redan i förrgår istället för att lägga mig i tid ;) En mössa inköpt på billigaffären pimpad med knappar köpta på matvaruaffären, ditsydda med grått, nästan silvrigt sysilke blev det i mitt tycke en snygg mössa som dessutom matchar min halsduk och jacka perfekt!

Så från syjunta i verkliga livet till syföreningsmöte på webben, kolla in Husmorsskolan för fler bidrag till dagens möte!

//Sandra

2 kommentarer:

Trixiyo sa...

Vilken kul ide :) den ska ja lägga på minnet :)

Anonym sa...

Snygg dekoration! Det är som jag säger. Man kan inte ha förmånga knappar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...