lördag 21 september 2013

Härmapan - Virknålsfodral i filt

Snabbpysslad virknålsförvaring!


Dekorerad med ett hjärta bara för att!


Ordning och reda på favoriterna!


Använd denna bild för att visa att du är en Härmapa!


Välkommen till Härmapan! Denna lördag som hos oss bjuder på strålande sol och morgonpigga barn... Hur är det möjligt att i veckorna får man väcka snusande små sötfisar medan på helgerna så vaknar de tidigare än någonsin, pigga som tusan och vill att mamma och pappa också ska hoppa upp på pigga ben!?

Denna veckas härmapa är ett litet virknålsfodral sytt i hobbyfilt, inspirationen hittade jag via Craftgawker en sight och app som jag dagligen scannar av och hittar mycket inspiration hos. Just det här pysslet fanns hos "the Good weekly" och jag blev så inspirerad av de fina färgerna och enkelheten i fodralen som egentligen var till stickor, men virkare som jag är så gjorde jag mitt med 3 fack för att separera mina top 3 virknålar. Sydde på ett litet hjärta som dekoration, bar för att!

Hoppas att du vill vara med i Härmapan som är en varannanveckas-länknings-hyllnings-sammankomst för oss som inspireras och härmas! Läs gärna mer om hur du deltar här!

Trevlig och pysslig helg!
//Sandra

Lämna en länk till ditt bidrag (det aktuella inlägget, inte till din blogg...) med hjälp av länkverktyget nedan så att fler Härmapor kan hitta till just din efterapning!


7 kommentarer:

Trixiyo sa...

Vilken bra ide' :) ser smidigt ut med å man kan göra större till tex strumpstickorma och ha nnapp som lås. Fint med hjärtat med :)

x-handarbete-pyssel sa...

Snyggt, enkelt och smidigt.
Bättre kan det väl inte bli?! :)

Åsa.Li sa...

Underbar i de att gör i filt! Livet blir så mycket lättare då...

Susanne Johansson sa...

Snygga färger! Man blir så glad och det ger energi att sätta igång med sitt virkprojekt. Bra med ett fodral till virknålarna då har man dem på samma plats och när fodralet lyser så kan det inte komma bort i det röriga skåpet eller i en samling på bordet

maria sa...

en sån behöver jag för att kunna ta med mig arbetet när man åker bort ..

Annlin:s sa...

Vilket snyggt och praktiskt foderal.
Kram
Anneli

Trådanten sa...

Så fint. Funderar redan på att göra ett också men kanske så stort att det finns plats till en av varje storlek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...